Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabenin örtüsüz resimleri

Kabenin örtüsüz resimleri

Similar threads

Kabe'nin Örtüsüz Resimleri Kabe Hakkında Manâlı Bilgiler Kabe'nin Resimleri İşte Kabenin Örtüsüz Resmi Kabenin İç Yapısı Çizimi Kabenin Aşina Örtülü Resmi Kabenin Devlet Adamlarının Ziyareti İçin Yapılan Kapısı Kabei Muazzama Resimleri 1974 yılında Kabei Şerif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Kabe Mekke'de bulunur küp şeklindedirKabenin civarda Mescidi Haram bulunur Kur'an'da Kabe'nin İbrahim ve oğlu İsmail kadar inşa edilmiş olduğu belirtilmektedirKabe'nin olduğu yöne kıble denir İslâm'ın beş esas şartından biri olan Hac esnasında Kabe; farz olan ziyaret tavafı ve vacib olan veda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kabenin İçinde Ne Var ? Kabenin içerisinde İslam dininden evvel 360 adet put vardı. Fakat İslamdan sonra kabenin içerisine bir şey konmadı. Şu anda Kabe 'nin içinde tavana çıkmak için bir merdiven ve üç ağaç sütun bulunur. İç duvarlar ve yerler mermer kaplıdır. Tavanda altın ve gümüş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
Kabe'nin icinde ne var ? Kabe'nin duvarları siyah taşlardan yapılmıştır 25 cm yukseklikte ve 30 cm kadar cıkıntılı bir mermer kaide uzerinde bulunmaktadır Kabe'nin icinde tavana cıkmak icin bir meren ve uc ağac sutun bulunmaktadır İc duvarlar ve yerler mermer kaplıdır Tavanda altın ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Medineye varamadım ilahisi,Medineye varamadım ilahi sözleri Medineye Varamadım Medineye varamadım, Gül kokusu alamadım, Ben resule doyamadım, Yaralıyım, yaralıyım Kabenin örtüsü kara, Açtı yüreğime bere, Bulunmaz derdime çare, Yaralıyım, yaralıyım Rabbim nasib eyle, ne var ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt