Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kabe'nin Örtüsüz Resimleri
Kabe Hakkında Manâlı Bilgiler
Kabe'nin Resimleri
İşte Kabenin Örtüsüz Resmi
Kabenin İç Yapısı Çizimi
Kabenin Aşina Örtülü Resmi
Kabenin Devlet Adamlarının Ziyareti İçin Yapılan Kapısı
Kabei Muazzama Resimleri
1974 yılında Kabei Şerif...
Kabe Mekke'de bulunur küp şeklindedirKabenin civarda Mescidi Haram bulunur Kur'an'da Kabe'nin İbrahim ve oğlu İsmail kadar inşa edilmiş olduğu belirtilmektedirKabe'nin olduğu yöne kıble denir
İslâm'ın beş esas şartından biri olan Hac esnasında Kabe; farz olan ziyaret tavafı ve vacib olan veda...
Kabenin İçinde Ne Var ?
Kabenin içerisinde İslam dininden evvel 360 adet put vardı. Fakat İslamdan sonra kabenin içerisine bir şey konmadı.
Şu anda Kabe 'nin içinde tavana çıkmak için bir merdiven ve üç ağaç sütun bulunur. İç duvarlar ve yerler mermer kaplıdır. Tavanda altın ve gümüş...
Kabe'nin icinde ne var ?
Kabe'nin duvarları siyah taşlardan yapılmıştır 25 cm yukseklikte ve 30 cm kadar cıkıntılı bir mermer kaide uzerinde bulunmaktadır
Kabe'nin icinde tavana cıkmak icin bir meren ve uc ağac sutun bulunmaktadır
İc duvarlar ve yerler mermer kaplıdır
Tavanda altın ve...
Medineye varamadım ilahisi,Medineye varamadım ilahi sözleri
Medineye Varamadım
Medineye varamadım,
Gül kokusu alamadım,
Ben resule doyamadım,
Yaralıyım, yaralıyım
Kabenin örtüsü kara,
Açtı yüreğime bere,
Bulunmaz derdime çare,
Yaralıyım, yaralıyım
Rabbim nasib eyle, ne var ...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.