Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabil Pilavı

Kabil Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
4 çorba kaşığı margarin
1 kg kemikli koyun eti
6 su bardağı pirinç
4 adet büyük soğan
200 gr kuru üzüm
12 kg havuç
1 çay kaşığı karabiber
1 çorba kaşığı tuz

HAZIRLANIŞI
Soğanları kalınca rendeleyin, yağda koyu pembe olana dek kavurun Etleri ilave edip, bir süre beraberce kavurun Ardından sıcak su, tuz ve karabiberi ilave edip orta ateşte 30 dakika pişirin Havuçları yarım parmak kalınlığında boylamasına kesip, yağda çevirerek kızartın, süzüp bir kenarda bekletin Üzümleri çok az yağda hafifçe kavurun, süzüp bir yanda bekletin Pirinçleri ayıklayıp, iyice yıkayın, süzüp pişmiş etin suyuna katın Ezmeden ağır ağır karıştırın, demlenmeye bırakmadan önce bir kenarda beklettiğiniz havuç ve üzümleri kenarlara dizin Çok hafif ateşte, yarım saat kadar demlendirin Servis yapmadan önce üzerini havuç ve üzümlerle süsleyin
 
858,496Konular
981,802Mesajlar
29,870Kullanıcılar
kemalbelenSon üye
Üst Alt