Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kablo modemde veri transferi sorunu yaşıyorum

Kablo modemde veri transferi sorunu yaşıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SORUN:
Windows 9598Me ve kablo modem kullanıyorum Ara Sıra temas kısa bir süreden sonradan kopuyor Modem yeniden online olduğunda ise veri transferi yapmamaya başlıyor Bilgisayarı yeniden başlatınca bile sorun çözülmüyor

ÇÖZÜM:
Temel sorun bilgisayarınızın İP alıp almamasıdır İşletim sisteminiz NT ya da üstü olsaydı DHPC sunucusundan kolaylıkla bir İP alabilirdi, ama Windows 9598Me'de bu sorunla yüz yüze gelmek bazen kaçınılmazdır Modemin fişini çekin ve bilgisayarınızı kapattıktan sonra modemi açın Modemin online olmasını bekleyin ve Activity lambasında bir hareket gördüğünüzde bilgisayarınızı açın Bağlantınız onarılmış ve geçerli bir İP aldığınızı göreceksiniz İşletim sisteminizi Windows XP ya da 2000 Professional'e yükseltmeniz ise kökten çözümdür *

Similar threads

SORUN: Windows 9598Me ve kablo modem kullanıyorum Bazen bağlantı kısa bir sureden sonra kopuyor Modem tekrar online olduğunda ise veri transferi yapmamaya başlıyor Bilgisayarı yeniden başlatınca bile sorun cozulmuyor COZUM: Temel sorun bilgisayarınızın İP alıp almamasıdır İşletim sisteminiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
İnternetin hayatımızın ortasına oturmasıyla birlikte modemler, bizim için vazgeçilmez bir araç haline geldi. Modemde sorun çıkması ise neredeyse hayati değer taşıyor. Bu nedenle, bir sorunla karşı karşıya kaldığınızda, destek ekibini aramadan önce bir çözüm yönteminin olup olmadığını bilmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Where is the my rep? Online maç için yapılması gerekenler Oyunu yüklerken Online service için yes demeyi unutmayın ADSL Sahipleri modemin kendisinden gelen firewall'a (hardware firewall) sahipler Online oyun oynayabilmek p2p programları kullanabilmek için modemin firewall'undan programın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Günümüz koşulları ve pandemi ortamında internet ihtiyacının ve kullanımının tüm dünyada oldukça arttığı bir süreçten geçiyoruz. Neredeyse tüm plan, program, alışveriş ve işlerimizi internet üzerinden yapar hale geldik. Bu yoğun kullanım internet hızlarını da doğal olarak etkiliyor. Pandemi ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Daha önce IP adresinin, MAC adresinin ve DNS gibi terimlerin ne anlama geldiğini ve ne işe yaradıklarını anlatmıştık. Bu rehberimizde ise tüm bu kavramları içerisinde barındıran yeni bir konuyu işliyoruz. Açılımı Dinamik Ana Bilgisayar Yapılandırma Protokolü olan DHCP, bir İnternet Protokolü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,497Konular
981,900Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt