Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kablosuz bağlantı sorunu sınırlı erişim

Kablosuz bağlantı sorunu sınırlı erişim
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Sık sık kablosuz bağlantı sorunu ya da sınırlı erişim uyarısı aldığım icin bu konuda benim gibi eziyet cekenlerin derdine deva olmak ve sorunu ortadan kaldırmanın caresini anlatmak icin boylesi bir konu hazırladım
Bilgisayar ekranının sağ altında wifi sinyalini gosteren simgenin uzerinde bir unlem varsa yolunda gitmeyen birşeyler var demektir
imageskablosuzbaglantisorunusinirlierisim5af70ee26bf1e
ilk onceleri bu işareti gorur gormez telefona sarılır once bilgisayardan anlayan eşi dostu arardım baktım onlardan bi cozum cıkmıyor doğruca internet sağlayıcıyı arar derdimi anlatırdım Ama şimdi bilincli bir internet kullanıcısı olarak yapmam gerekenleri biliyorum

1 Once modeminizi kapatın ve 10 saniye bekleyip yeniden acın Tum ışıkların sabit yanmasını bekleyin Işıklar sabitlenince gelin ve sorun hallolmuş mu kontrol edin

2 Kablosuz bağlantı sorunu yaşadığınızı farkedince ikinci olarak Ağ bağlantılarına sağ tıklıyıp srunları gider deyin ve bilgisyarınız sizin icin sorunun kaynağını araştırıp cozumu bulmanıza yardım etsin

3 Bilgisayarınızın bağlı olduğu modemin ismi yazan profile sağ tıklayın bu ağı unut deyin ve yeniden aynı ağa bağlanmak icin şifrenizi girip bekleyin
imageskablosuzbaglantisorunusinirlierisim5af70ee3cffa9

4 Eğer ust duzey bilgisayar bilginiz varsa bilgisayarınızdan modem ayarlarına girin ve ordaki ayarlarınızı kontrol edin Eğer bu işlemi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız internet sağlayıcınızın muşteri hizmetlerini arayın cok sabırlı insanlar ben sınadım hepsini imageskablosuzbaglantisorunusinirlierisim5af70ee53cf51png Tek tek adım adım ne yapmanız gerektiğini size anlatırlar

858,507Konular
982,817Mesajlar
30,627Kullanıcılar
GolfddaySon üye
Üst Alt