Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabrin Cağrısı...

Kabrin Cağrısı...
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imageskabrincagrisi5aee708dccdf3

Kabrin Cağrısı

Muhammed bin Selame den: rivayet ettiğine gore
imageskabrincagrisi5aee708f14db0

Kabir gunde beş defa insana şoyle seslenir:
Ben yalnızlık yeriyim Bana gelecek kişi, Kuran Kerim okuyarak kendini arkadaş edinsin
Ben karanlık yeriyim Bana gelecek kişi, namaz kılarak beni aydınlatsın
Ben altı ustu toprak olan kuru bir yerimBana gelen salih amel ile gelip yatağını hazırlasın
Ben yılan ve cıyanı icinde barındıran yerim Bana gelen bir tiryak ile gelsin
O tiryak da,besmelei şerife ve cok gozyaşı dokmektir
Ben munker ve nekir adındaki sual meleklerinin sual soracakları yerim
Bana gelen La İlahe İLLALLAH Muhemmedun Resulullah kelimesini,
onlara cevap verebilmek icin cok soylesin

Rabbim kabrimizi cennet bahcelerinden bir bahce eylesin,
Kabir azabından cumlemizi korusun inşallah

imageskabrincagrisi5aee7091961d5

Similar threads

Kabrin Çağrısı Muhammed bin Selame den: rivayet ettiğine göre Mezar günde beş kere insana şöyle seslenir: Ben yalnızlık yeriyim Bana gelecek birey, Kuran Kerim okuyarak kendini dost edinsin Ben karanlık yeriyim Bana gelecek kişi, namaz kılarak beni aydınlatsın Ben altı üstü toprak olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
Allahü teâlâ Kur'ânı kerîmde meâlen buyuruyor ki: Allahü teâlâ, rüzgârı, rahmeti olan yağmurdan önce müjdeci gönderir Rüzgârlar, ağır olan bulutları sürükler Bulutlardan ölü olan toprağa su yağdırırız O yağmurlu yerden meyvalar çıkarırız Ölüleri de kabirlerinden böyle çıkaracağız (A'râf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Hz Omer (ra) Kabir Suali Hzomerin adaleti Munker ve Nekir melekler HZ Omer vefat etttiği zaman,butun dini muamelesi yapıldıktan sonra,her fani gibi onu da getirip kabre koydularVazifeli şahıs,telkinini de yapıp cemaat dağıldıktan sonra,HzAli (kv),bakalım Omer,sual meleklerine ne cevap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Alıntı: Peygamberimiz (SAS) buyuruyor ki: «— Içine ölü gömüldügü zaman kabir ona der ki, ey Ademoglu! Yazik sona, beni ne kadar hesaptan çikardin Benim sikinti, karanlik, yalnizIik ve böcek yurdu oldugumu bilmiyor muydun? Yolun bana düstügünde ayaklarin geri geri giderken beni na kadar hesap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Ruh ölmez, ölü işitir Sual: (Ölüler işitmez Peygamberler de ölüdür Onlar da işitemez Onun için şefaat ya Resulallah ya da yetiş ya Resulallah demek şirktir) diyenlere nasıl bir cevap tahsis etmek gerekir? CEVAP Bunlar vehhabilerin ve bunlara aldanan bazı mezhepsizlerin iddialarıdır Şirk demek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt