iltasyazilim
FD Üye
Sebzelerin kabukları nasıl basit soyulur
yiyeceklerin basit soyulması
Daha Kolay Soymak İçin
Mutfakta çoğunlukla kullanılan sebze ve kuruyemişlerin kabuklarını daha basit soymak için:
Patlıcan: Salata veya beğendi gerçekleştirmek için közlediğiniz patlıcanların kabuklarını fazla ince akıcı bir musluk aşağıda rahatça soyabilirsiniz
Sarmısak: İşte size şef aşçıların yöntemi: Sarmısağı dişlerine ayırın Düz bir zeminde, bıçağın yassı tarafıyla üstlerine bastırın Zahmetsizce soyunduğunu göreceksiniz
Soğan: Yemeklerin temel malzemesi soğan soyarken gözlerinizi yaşarmasını önlemek için akan bir musluğun yanına soymayı deneyin
Badem içi: Tatlı ve pastaların vazgeçilmezi bademlerin kabuklarını gizli soyabilmek için ya bir gece suda bekletin ya da 5 dakika süreyle sıcak suda kaynatın
Domates: Domatesi bıçakla soymak hem uzun sürer, keza de istediğiniz incelikte soyulmazlar Domatesleri sıcak suda 12 dakika tutarsanız kabukları rahatça soyulur
Taze patates: Taze patateslerin kabuklarını incecik ve zahmetsizce soymanın pratik yolu ince bir bulaşık teli ile ovmak Telin daha önce kullanılmamış olmasına dikkat edin
alıntı *
yiyeceklerin basit soyulması
Daha Kolay Soymak İçin
Mutfakta çoğunlukla kullanılan sebze ve kuruyemişlerin kabuklarını daha basit soymak için:
Patlıcan: Salata veya beğendi gerçekleştirmek için közlediğiniz patlıcanların kabuklarını fazla ince akıcı bir musluk aşağıda rahatça soyabilirsiniz
Sarmısak: İşte size şef aşçıların yöntemi: Sarmısağı dişlerine ayırın Düz bir zeminde, bıçağın yassı tarafıyla üstlerine bastırın Zahmetsizce soyunduğunu göreceksiniz
Soğan: Yemeklerin temel malzemesi soğan soyarken gözlerinizi yaşarmasını önlemek için akan bir musluğun yanına soymayı deneyin
Badem içi: Tatlı ve pastaların vazgeçilmezi bademlerin kabuklarını gizli soyabilmek için ya bir gece suda bekletin ya da 5 dakika süreyle sıcak suda kaynatın
Domates: Domatesi bıçakla soymak hem uzun sürer, keza de istediğiniz incelikte soyulmazlar Domatesleri sıcak suda 12 dakika tutarsanız kabukları rahatça soyulur
Taze patates: Taze patateslerin kabuklarını incecik ve zahmetsizce soymanın pratik yolu ince bir bulaşık teli ile ovmak Telin daha önce kullanılmamış olmasına dikkat edin
alıntı *