Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kabuklu Sebze ve Kuruyemişleri Daha Kolay Soymak İcin

Kabuklu Sebze ve Kuruyemişleri Daha Kolay Soymak İcin
0
61

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
85
Puan
48
F-D Coin
0
Sebzelerin kabukları nasıl kolay soyulur
yiyeceklerin kolay soyulması
Daha Kolay Soymak İcin


Mutfakta sıklıkla kullanılan sebze ve kuruyemişlerin kabuklarını daha kolay soymak icin:

Patlıcan: Salata ya da beğendi yapmak icin kozlediğiniz patlıcanların kabuklarını cok ince akan bir musluk altında rahatca soyabilirsiniz

Sarmısak: İşte size şef aşcıların yontemi: Sarmısağı dişlerine ayırın Duz bir zeminde, bıcağın yassı tarafıyla ustlerine bastırın Kolayca soyunduğunu goreceksiniz

Soğan: Yemeklerin temel malzemesi soğan soyarken gozlerinizi yaşarmasını onlemek icin akan bir musluğun yanında soymayı deneyin

Badem ici: Tatlı ve pastaların vazgecilmezi bademlerin kabuklarını rahat soyabilmek icin ya bir gece suda bekletin ya da 5 dakika sureyle sıcak suda kaynatın

Domates: Domatesi bıcakla soymak hem uzun surer, hem de istediğiniz incelikte soyulmazlar Domatesleri sıcak suda 12 dakika tutarsanız kabukları rahatca soyulur

Taze patates: Taze patateslerin kabuklarını incecik ve kolayca soymanın pratik yolu ince bir bulaşık teli ile ovalamak Telin daha once kullanılmamış olmasına dikkat edin

alıntı
 
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt