Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kabul - Ferhat Gocer..

Kabul - Ferhat Gocer..
0
184

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sana el değdirmeye elim varmıyor,
sensiz aldığım nefes, nefes olmuyor
bir garip dert bu, kimseye acılmıyor,
hem zehri zakkum, hem tadına doyulmuyor

ben pişmanlığımla, kendime duşmanlığımla,
kabul ettim seni butun hatalarınla

nakarat
sen istiyorsan canım sana feda,
sen ne diyorsan kabul
kalbim her zaman senin,
kalbim her zaman

Similar threads

Ferhat Gocer Vefası Eksik Yarim Şarkı Sozleri Ferhat Gocer 2019 Biz Aşkımıza Bakalım Albumu Şarkı Sozleri Tepeden tırnağa aşığım sana ne ilk kez nede son soyledim sana Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama Sen hic korkma aşk olumde değil Gel benim vefası eksik yarim ben sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Ferhat Gocer Yanındayım Şarkı Sozu Ferhat Gocer 2019 Biz Aşkımıza Bakalım Albumu Şarkı Sozleri Ne guzel gunler yaşamıştık seninle Ben hatırladıkca hala gulumsuyorum Ne guzel korkardın yanıma geldiğinde Her an her hucremle ozluyorum Ne kadar uzak olsanda Ben yine yanındayım Toprağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Aslı Gungor Şarkı Sozleri Aslı Gungor Albumleri Aslı Gungur Şarkıları Aşk Her Şeye Değer Oyle bir ruyaydın ki Sadece bir kez gorduğum Denedim tutamadım Ruzgarda savrulan bir kuldun Denedim tutamadım Ruzgarda savrulan bir kuldum Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Aşk Sevgi Mesajları Kısa Aşk Sevgi Mesajları Sozleri Takatim kalmadı tut ellerimden hadi huzurum kalmadı sev beni eskisi gibi kuruyor kalbim kuruyor geleceğim hadi gel yeşillendir hayatımı eskisi gibi Kimse Alamaz Aşkını Kalbimden Kimse Bilemez Sendeki beni, ben bir Senin icin geldim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
HER ŞEY ve herkes geçici; bir tek Sen… Her şey ve herkes vefasız; bir tek Sen… Her şey ve herkes acımasız; bir tek Sen… Herkes unutur, bir tek Sen… Ruhum Sana böyle muhtaçken, kalbim böylesine susamışken bir yudum sevgine, dikenleriyle ellerimi ve yüreğimi kanatan bütün bu yollar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt