iltasyazilim
FD Üye
Kaburga Etli Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler
*500 gram kaburga eti
*250 gram kuru fasulye
*1 büyük boy soğan
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 yemek kaşığı biber salçası
*Su, tuz
NOT: Kaburga etinin ve kuru fasulyenin miktarını yaklaşık belirttim Siz kişi sayısına göre ayarlayabilirsiniz
Kaburga Etli Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Kaburga etlerini güzelce yıkayıp düdüklü tencereye alıyoruz ve üzerine biraz su ekleyerek kapağını kapatıp 25 dakika pişirelim Düdüklü tencere soğuduktan sonra kapağını açıp yemeklik doğranmış soğanı, kuru fasulyeyi ve salçaları biraz suda açıp ekliyoruz Suyunu ve tuzunu ayarlayıp düdüklü tencerenin kapağını kapatıp yaklaşık 35 dakika pişirelim Afiyet olsun
Not : kuru fasulyeleri akşamdan ıslatmayı unutmayalım)
*500 gram kaburga eti
*250 gram kuru fasulye
*1 büyük boy soğan
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 yemek kaşığı biber salçası
*Su, tuz
NOT: Kaburga etinin ve kuru fasulyenin miktarını yaklaşık belirttim Siz kişi sayısına göre ayarlayabilirsiniz
Kaburga Etli Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı Kaburga etlerini güzelce yıkayıp düdüklü tencereye alıyoruz ve üzerine biraz su ekleyerek kapağını kapatıp 25 dakika pişirelim Düdüklü tencere soğuduktan sonra kapağını açıp yemeklik doğranmış soğanı, kuru fasulyeyi ve salçaları biraz suda açıp ekliyoruz Suyunu ve tuzunu ayarlayıp düdüklü tencerenin kapağını kapatıp yaklaşık 35 dakika pişirelim Afiyet olsun
Not : kuru fasulyeleri akşamdan ıslatmayı unutmayalım)