Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kac Bahar Kaldı

Kac Bahar Kaldı
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imageskacbaharkaldi5b0b3ba680bde

Ben seni bulmak icin tum dunyayı dolaşabilirdim ama sen buldun beni
Bende kaybettiğim beni

Uzansam sana, dokunmak bir şey değil yanmaktan korkuyorum
Korktukca kacıyorum senden, kacabildiğim kadar uzağa
Ne kadar uzağa kacsam o kadar yanıbaşımda oluyorsun sonra
Ben de kalemimi elime alıp yazıyorum Tukenmez kalemim tukeniyor,
konuşan dilim lal oluyor, anlatamıyorum seni kağıtlara

Yaşam aşk rengine burundukce dağlar hasrete yukleniyor Dağlar taşır mı bu yuku bilmem ama ben eziliyorum hasretten Aşkın tedavisi yok mu? Acılar cekiyoruz ve tel tel kopuyor hayat ellerimizden Uzanıyorum, tutamıyorum kopan ipleriDur ve bak şimdi gecmişe Neredeyiz? Başta mı, sonda mıyız, yoksa bu sokağın adı aşk cıkmazı mı?

Her bahar bir başlangıc ve her guzel şey umuda yeni bir adım Hadi cıkalım saklandığımız kuytudan Sobelendik coktan Cıkalım ve gecen bahar gibi umudumuzu ucuralım kendi gokyuzumuzde bu bahardaİzin verelim martı seslerine, cekelim icimize cicek kokularını papatya bahcemizdeHadi cıkalım saklandığımız kuytudan ve kacalım bu dunyadan

YoruldukYıprandıkAma her bahar umut demek halaUmudum var ama yine de gozlerim yanıyorGoz pınarlarım kuruyuncaya kadar ağlıyorumSonra yureğimde ebem kuşağı cıkıyor Her renkte seni goruyorum Mavi hayallerimizi, sarı bizi ısıtan guneşi cağırıyor aklıma

Tut ki bu bahar da diğer baharlar gibi bitsin Ne cıkarKac bahar kaldıysa omrumde benim o kadar umudum var

Alıntı ​

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt