Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaç Bin Öğretmen Alınacak

Kaç Bin Öğretmen Alınacak
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Kaç Bin Hoca Alınacak 2019 ,2019 Kaç Bin Öğretmen Alınacak ,Hoca Alımları 2019 ,2019 kaç Öğretmen Alınacak

2019 İçin MEB Kadro Talebi Arttı

Haziran ayında 10 bin öğretmen atayan Ulusal Eğitim Bakanlığı 31 Ağustos ’ta 30 bin öğretmenin atamasını gerçekleştirecek Yeniden bu ay içerisinde 965 engelli öğretmenin ataması yapılacak 2019 yılı için Milli Eğitim Bakanlığı ’nın kadro isteği de arttı

TRT Haber ’e konuşan Ulusal Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, konuya ilişkin olarak, Biz 2019 yılı için Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda 55 bin kadrolu öğretmeni yararlanma izni istedikdiye konuştu

Yer Değişim İşlemleri 20 Eylül ’de Sonuçlanacak

Milli Eğitim Bakanlığı keza bu yıl özür grubuna yan olarak sözleşmeli personelin yer değişiklik işlemlerini 20 Eylül ’de gerçekleştirecek

Yalçın, Bu sene 3 kere 1317 Eylül tarihleri arasında özür grubuna ast olarak sözleşmeli personelimizin yer değişiklik başvurularını alacağızdedi

Eylül ’de Sözleşmeli Hoca Başvuruları Alınacak

Ardından 81 ildeki abes pozisyonları elde edecek olan Milli Eğitim Bakanlığı, 2228 Eylül tarihlerinde sözleşmeli öğretmenlik başvurularını alacak 30 Eylül tarihinde de sözleşmeli öğretmen görevlendirmesi yapılacak

3 Yılını Tamamlayan Sözleşmeliler Kademeli Olarak Kadroya Alınacak

Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, Milli Eğitim Bakanlığı ’nın sözleşmeli öğretmenlerin kadroya alınması ile ilgili Başbakanlığa gönderdiği tasarının detaylarını da açıkladı

Dizayn yasalaşırsa 3 yılını tamamlayan sözleşmeli öğretmenler hizmet puanı sıralamasına tarafından kadroya alınacak Ama kadroya alımlar Maliye Bakanlığı ’nın izni ile aşamalı olarak yıldan yıla gerçekleştirilecek *

858,506Konular
983,054Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt