Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kac kere ellerim uzandi telefona

Kac kere ellerim uzandi telefona
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kac kere ellerim uzandi telefona Vazgeçtim Kaç gece yatağımda uyumayan, Bir oyana bir bu yana dönüp durdum Görmek için düşümde hayalimde, Duymak için sesini Kaç kez ellerim uzandı telefona Aşkı oyun bilirdin sen,aklıma geldi VAZGEÇTİM Gezip durdum acınacak halde halde, Kah sahillerde,kah cadde boylarında Hayal kurup sen diye, Ağaçlara dağlara taşlara sarıldım Elleri güldürecektim halime, İhanetin aklıma geldi VAZGEÇTİM Kahırdan başka ne vardı benzeri verdiğin, Acılardan müsamaha alır ışık halkası getirmiştin yine de görmek için seni, Şeytana uyup,yeniden bozacaktım yeminimi Vedalaşmadan gidişin aklıma geldi VAZGEÇTİM Açıp ellerimi yalvardım Tanrıya, Bir defacık tutmak için ellerini, Koklamak için saçlarını Adaklar adayacaktım evliyalara, Umursuzluğun aklıma geldi VAZGEÇTİM Paylaştığımızı sandığım güzel günlerin hürmeten, Suçlu benmiş gibi, Affetme dileyecektim gözlerine bakıp Her türlü cezana razı olacaktım Boynumu büküp,bi daha gelecektim kapına Başkasını sevdiğin aklıma geldi VAZGEÇTİM​ sevdimseninet ​​  

858,496Konular
981,858Mesajlar
29,900Kullanıcılar
mtronomSon üye
Üst Alt