iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
12 kg süt
56 adet sosis
4 adet yumurta
1 çay bardağı su
300 gr çiğ kadayıf
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi
kekik, karabiber
HAZIRLANIŞI
Payreks bir kabı yağlayıp, kadayıfın yarısını serin Yağı kızdırıp içine salça, su ve sosisleri koyup pişirin Kekik ve karabiberi katın Hazırladığınız harcı kadayıfın üstüne koyun, ayırdığınız diğer kadayıfı bunların üzerine serpin Üzerine yumurta ile çırptığınız sütü döküp, buzdolabında 34 saat kadar saat bekletin Üstüne kaşar peyniri rendesi serpin, aralarına küçük küçük tereyağ parçaları koyup, kısık ateşli fırında kırkbeş dakika, üstü pembeleşinceye dek pişirin
12 kg süt
56 adet sosis
4 adet yumurta
1 çay bardağı su
300 gr çiğ kadayıf
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi
kekik, karabiber
HAZIRLANIŞI
Payreks bir kabı yağlayıp, kadayıfın yarısını serin Yağı kızdırıp içine salça, su ve sosisleri koyup pişirin Kekik ve karabiberi katın Hazırladığınız harcı kadayıfın üstüne koyun, ayırdığınız diğer kadayıfı bunların üzerine serpin Üzerine yumurta ile çırptığınız sütü döküp, buzdolabında 34 saat kadar saat bekletin Üstüne kaşar peyniri rendesi serpin, aralarına küçük küçük tereyağ parçaları koyup, kısık ateşli fırında kırkbeş dakika, üstü pembeleşinceye dek pişirin