Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadayıf Pilavı

Kadayıf Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER

200 gr kadayıf
1 çorba kaşığı kuş üzümü
1 çorba kaşığı badem
1 çorba kaşığı izmir üzümü
100 gr margarin
12 tavuk göğsü
1 soğan rendesi
25 su bardağı pirinç
50 gr badem
Tuz, tarçın
1 çay kaşığı safran
2 tatlı kaşığı şeker
1 bardak tavuk suyu
15 yemek kaşığı tereyağı
12 kahve fincanı sıvıyağ


HAZIRLANIŞI

Soğanı sıvıyağda kavurun Pirinç, tuz, şeker, tavuk suyu ekleyerek pişirin Tavuğu haşlayın Kadayıfın üzerine margarini dökerek iyice yoğurun Bir tencereyi yağlayarak tabanına ve kenarına kadayıfı yapıştırıp elinizde sıkıştırın
Kadayıfın üzerine tavuk etlerini didikleyip dizin Pilavı soğuttuktan sonra tarçın ilave ederek karıştırın ve tavuğun üzerine ekleyin Sırayla bademi, kuş üzümünü, safranı yerleştirerek tüm malzemeleri sıkıştırın
Hazırladığınız kadayıflı pilavı 200 derece ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar bekletin Piştikten sonra büyük bir servis tabağına ters çevirin ve dilimleyerek servis yapın
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt