iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER 4 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 3 türk kahve fincanı un 1 su bardağı ceviz 2 paket kabartma tozu 1 vanilya 200 gr Dondurulmuş kadayıf ŞERBETİ İÇİN
4 su bardağı toz şeker 4 5 su bardağı su Çeyrek limon suyu Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Yumurtaları ve toz şekeri iyice çırp Daha sonra sıvı yağ, un, kabartma tozu, vanilyayı ekle Buzluktan çıkardığınız kadayıfları eliniz ile ufalayıp içine ekle Cevizi ekle ve iyice karıştır Yağlanmış büyük boy cam kaba dök ve 180° fırında pişir Şerbeti 15 dakika kadar kaynatıp ocaktan al Soğuyan keke ilk sıcağı çıkmış şerbet dökülür
AFİYET OLSUN
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
4 su bardağı toz şeker 4 5 su bardağı su Çeyrek limon suyu Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Yumurtaları ve toz şekeri iyice çırp Daha sonra sıvı yağ, un, kabartma tozu, vanilyayı ekle Buzluktan çıkardığınız kadayıfları eliniz ile ufalayıp içine ekle Cevizi ekle ve iyice karıştır Yağlanmış büyük boy cam kaba dök ve 180° fırında pişir Şerbeti 15 dakika kadar kaynatıp ocaktan al Soğuyan keke ilk sıcağı çıkmış şerbet dökülür
AFİYET OLSUN
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız