Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kader ile ilgili guzel cumleler

kader ile ilgili guzel cumleler
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
kader ile ilgili guzel cumleler bulamıyorum yardımmmmmmmmmmm

Cevap: kader ile ilgili guzel cumleler

Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kacışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya luzum yok

Gencliğimde aradığımı yaşlılığımda buldum, neylersin Ya ben erken geldim ya sen gec kaldın vuslata, neylersin

Her yurek, kendinin kaderidir

Hayat nefes alıp vermekten yorulmayan ciğerlerime sıkışmış Her fırsatta hıckırık olup nefesime dolanır Kader bir koşeden bakar gulerek, Gamlanan bedenin heran yaşlanmasını bekleyerek

Gencliğimde aradığımı yaşlılığımda buldum, neylersin Ya ben erken geldim ya sen gec kaldın vuslata, neylersin Kader!

Yeryuzunde yalnız benim serseri, Yeryuzunde yalnız ben derbederim Herkesin dunyada varsa bir yeri, Ben de butun dunya benimdir derim

Similar threads

alın yazısı ile ilgili güzel cümleler bulamıyorum yardımmmmmmmmmmm Cevap: felek ile ilgili güzel cümleler Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok! Fakat kader seni benden almışsa, ağlamaya ihtiyaç yok Gençliğimde aradığımı yaşlılığımda buldum, neylersin Ya ben erken geldim ya sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
guzel sozler anlamlı guzel kısa sozler mesajlar Enguzel sozler en guzel mesajlar sediklerinize soyliyebilceğiniz birbirinden guzel sozler ve mesajlar sizler icin burada guzel sozler mesajlar Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil ; ozlediğimi bil her an cunku hicbir şey seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
william shakespeare tum soneleri William Shakespeare Soneleri William Shakespeare Şiirleri 18 SONE Seni bir yaz gunune benzetmek mi, ne gezer? Cok daha guzelsin sen, cok daha cana yakın: Taze tomurcukları sert ruzgarlar orseler, Kısacıktır suresi yeryuzunde bir yazın: Işıldar goğun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Hayal Kırıklığı Şiirleri Hayal Kırıklığıyla ilgili şiir Yasak Yine koca bir hayal kırıklığı Yine koca bir suskunluk Umitlenmemeliymişim demek ki Sevmeye yeltenmemeliymişim Sevda ile arama yasak konulmuş benim Gozyaşları benim aşım,ekmeğim Ağlayamazken Lali Esrar Sibel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Murathan Mungan En Guzel Aşk Şiiri Murathan Mungan En Guzel Şiiri Hangisidir İyi şairlerin şiirleri arasında secim yapmak zordur Murathan Mungan da bunlar arasında ilk sırayı alıyor Her ne kadar şairin şiirleri arasında bir secim yapılamasa da onun en cok yankı uyandıran şiirini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,496Konular
981,856Mesajlar
29,899Kullanıcılar
SattufSon üye
Üst Alt