Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadere Bak! Ergin Keleş'in Karim Benzema ile Aynı Turnuvada Gol Kralı Olduğunu Anlattığı Harika Anısı

Kadere Bak! Ergin Keleş'in Karim Benzema ile Aynı Turnuvada Gol Kralı Olduğunu Anlattığı Harika Anısı
0
79

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-309a6660f98aefa341f33651a76ab87ff9057af5.jpg

Hayata dair derinlemesine düşünen, yalnızca sportmen yanıyla değil karakteriyle de taraftarlarını kendisine hayran eden Ergin Keleş'in Benzema ile tıpkı turnuvada gol hükümdarı olduğunu biliyor muydunuz? 

Gelin bu tatlı anıyı birlikte hatırlayalım.

Ergin Keleş okumayı, paylaşmayı ve eğlenmeyi seven farklı bir sportmen. Genel olarak bir futbolcuya nazaran toplumsal olaylara karşı daha hassas bir kişilik.

Nevi şahsına münhasır karakteri olan Ergin Keleş ile sohbet etmek, onun hayat görüşünü dinlemek epeyce keyifli.

Kendisi Türk futbolunun Evliya Çelebisi. Tam 17 tane Anadolu ekibinde top koşturmuş başarılı bir golcü. Şu an 2. Lig Beyaz Küme'de Ankara Demir forması giyiyor.

Sosyal medya hesabından da yaptığı açıklamalarıyla da alkış topluyor.

Sık sık hislerimize tercüman oluyor.

Diğer yanda ise Karim Benzema. Ergin Keleş ve Karim Benzema'yı yan yana getiren olay ise çok evvelden yaşanıyor.

Ergin Keleş anısını şöyle anlatıyor: 'Trabzon Lisesi ile dünya şampiyonu olmuştuk, gol hükümdarı oldum. Daha sonra Meridyen Kupası oynamıştık. UEFA'nın Avrupa Şampiyonası'ndan sonra çok paha verdiği bir turnuvaydı.'

'Avrupa'nın en uygun 4-5 grubuyla Afrika'nın en uygun 4-5 grubuyla karşı karşıya geldiği bir turnuvaydı. O turnuvada da gol hükümdarı olmuştum. '

'Ama gol krallığını Karim Benzema ve Jeremy Menez'le paylaşmıştım. Tabi sonra Benzema, Real Madrid'de oynadı, ben de Akçaabat Sebatspor'a kiralık gittim.'

Dünya yıldızı Benzema ile gol krallığını paylaşan Ergin Keleş keşke bir kitap yazsa da anılarını okusak. Güzel ki varsın Ergin Keleş!

858,509Konular
980,818Mesajlar
30,679Kullanıcılar
eddeSon üye
Üst Alt