Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadıköy de sevgili ile gidilebilecek gürültüsüz ağırbaşlı güzel bir yer tavsiyesi arıyorum ..

Kadıköy de sevgili ile gidilebilecek gürültüsüz ağırbaşlı güzel bir yer tavsiyesi arıyorum ..

Similar threads

Selam arkadaşlar Endüstri mühendisliği öğrencisiyim 4üncü senem fakat okulum uzadığı için daha aşağı sınıflarla derslere giriyorum Bu sınıfta bir kız var , dönemin başından beri gözümü alamıyorum pek sade öyle gürültüsüz, böylece küçücük tefecik Görseniz nasıl güzel Geçiyor köşede dersi dinliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Türkiye'de ve dünyada gidilebilecek birçok kayak merkezi bulunuyor. Ülkemizde en çok tercih edilen kayak merkezlerinin başında Uludağ ile Palandöken yer alıyor. Yurt dışında popüler olan kayak merkezlerini ise haberimizde derledik. İşte yurt dışında gidilebilecek en güzel 5 kayak merkezi. Kış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Arkadaşlar 2 3 gün önce konu açmıştım konuştuğum kızın eski sevgilisi bana mesaj attı diye O konu sonuçlandı sonunda arkadaşlar şu anda sizlere onu anlatacağım maalesef Dün sabahtan o iki taraflı arkadaşımla konuşurken bizi tanıştıranla yani, onun sevgilisi aldı telefonu kanka hemencecik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
merhablar arkadaşlar,dediğim gibi psikoljim bir garip oldu17 yaşındayım şimdiye dek hiç sevgilim olmadı hiç arkadaşlarla bir cafe olur ortama girmedim,inanır mısınız telefonum değildışarı çıkmaktan nefret edilen şey ediyorum evimde oturmak bana göre en hoş şey internetim en sevdiğim şey haricen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Arkadaşlar valla ne yapcağımı şaşırdım sizlere danışmak istiyorum Bi sevgilim vardı 2 ay öncesine dek,birincil zamanlar çok mutluyduk çok alaka gösterirdi falan bende benzer şekilde daha sonra erkek arkadaşım kendini geri çekmeye başladı,ben ilgilendikçe sevgimi belirli ettikçe ona bişeyler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt