Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadıköy'de Ağlayarak Yardım İsteyen Yaşlı Çift Gündem Oldu: 'Dolandırıcılar' İddiası

Kadıköy'de Ağlayarak Yardım İsteyen Yaşlı Çift Gündem Oldu: 'Dolandırıcılar' İddiası
0
27

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-44cafaecb62d05dfd00a5787698dbb9c746abfee.jpg

İstanbul’da kar yağışı altında yaşlı bir çiftin ağlayarak “Kiramıza yardım eder misiniz? Çok sıkıntı durumdayız” diyerek yardım istediği görüldü. Manzaralar toplumsal medyada süratle yayılırken birtakım kullanıcılar çiftin dolandırıcı olduğunu argüman etti.

Kadıköy Belediyesi ise yaşlı çiftle ilgili araştırmanın sürdüğünü belirterek 'Yeni bir suistimal formülü olduğu istikametinde ihbarlar almaktayız.' açıklaması yaptı. 

İmajları izleyen Twitter kullanıcılarından birçoğu yaşlı ikili yardım ulaşmak istediklerini söyledi. ????

DEVA Partisi başkanı Ali Babacan da imajlarla ilgili bu paylaşımı yaptı: "Videoyu izledim kahroldum"

Çiftin dolandırıcı olduğunu argüman eden Twitter kullanıcıları da oldu. ????

Kadıköy Belediyesi de "Yaşlı çift için araştırmalarımız sürmekle birlikte, yeni bir suistimal sistemi olduğu tarafında ihbarlar almaktayız." açıklaması yaptı. ????

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,752Kullanıcılar
owzşndddSon üye
Üst Alt