kadin dedigin böyle olur iste Erkek:Bana isminizi bağışlar mısınız? Kadın: Niçin? Sizin değil mu? * Erkek: Size bir alkol ısmarlayabilir miyim? Kadın: Doğrusu içkinin parasını direkt alsam daha iyi olur * Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum * Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir defa çıkmıştık ya da iki defa? Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kere yapmam * Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz! Bayan: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım * Erkek: Bu cumartesi benimle çıkar mısınız? Bayan: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyacak * Erkek: Çoğu erkeğin başını döndürüyor olmalısınız Bayan: Siz de çoğu kadının midesini bulandırıyor olmalısınız * Erkek: Sizi fazla mutlu edebilirim Kadın: Nasıl? Gidiyor musunuz? * Erkek: Size evlenme öneri etsem, ne yanıt verirdiniz? Bayan: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam * Erkek: Sizi sinemaya gösteri edebilir miyim? Bayan: Ben o filmi gördüm * Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Bayan: Sizden saklanıyordum * Erkek: Hayatım baştan başa neredeydiniz? Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacağım yerde, rüyalarınızda * Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim Bayan: Evet, o yüzden bundan böyle oraya gitmiyorum *** Erkek: Ne işle meşgulsünüz? Bayan: Kadın taklidi yapıyorum alinti