Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kadın-erkek dialogları

kadın-erkek dialogları
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
kadınerkek dialogları Çok şükür Allah'a eşim böyle değilaman Allah korusun 1549159894 1549159894 kadinerkekdialoglari5c564ddb51b33kadinerkekdialoglari5c564ddb51b33 http:wwwozgurceduslercomimagesnokta Koca evine elleri bir suru kaset batmış olarak girer ve karısı: Niye bir suru kasete para verdin bizim evde Teyp değil ki? Sen sütyen aldığında ben soruyor muyum? Koca eve zil zurna sarhoş girer ve karısına bakarak: Ne dek çirkin olduğunu biliyor musun? Sen'de pis ve sarhoşsun diye cevap verir karisi İyi de benimki sabah'a geçecek Bayan Kocasına : Uzun zamandan beri bana sıcak bir sözcük söylemedin Cehennem'de yanasın Eve zamanından erken donen koca karisini yatakta en iyi arkadaşlarından biri ile yakalar Adam hiç bozuntuya vermeden ve soğukkanlılıkla silahını çeker ve arkadaşını vurur Bayan yatakta şöyle doğrulur: Bak bu şekilde davranmaya devam edersen hiç arkadaşın kalmayacak Yeni evli çift balayından dönerler ve kadın kocasına: 3 tane nur topu gibi evladımız olacak der İyi de nerden biliyorsun Kendileri annemin evinde bekliyorlar Soru: Başarılı erkek kimdir? Yanıt: Karisinin harcayabildiğinden fazla kazanabilen erkektir, Soru: Basarili Bayan kimdir? Cevap: Böyle bir erkek bulabilendir İki erkek bir lokantada oturmuş pencereden bakıyorlardı, biri : Karşıdan karşıya gecen şu iki kadını görüyor musun; biri karim diğeri ise metresimdir Allah sana uzun ömürler versin simdi ben'de aynısını söyleyecektim Karim bir resim gibi Deme o kadar hoş demek Yok çoktandır onu asmak istiyorum Bayan, evin kapısının önünde yığılı valizleri göstererek kocasına: Nedir tüm bu valizler? Loto'da kazandım nereye gidiyoruz? Gitmiyoruz sen evi terk ediyorsun Erkek : Benimle evlenmeyi kabul edecek misin? Bayan : Tabii ki, şüphesiz evet Uzun bir sessizlikten daha sonra Kadın: Niçin Konuşmuyorsun Sanırım yeterinden artı bile konuştum 1549159894 1549159894 kadinerkekdialoglari5c564ddb51b33kadinerkekdialoglari5c564ddb51b33 http:wwwozgurceduslercomimagesnokta ​  

858,496Konular
981,699Mesajlar
29,773Kullanıcılar
LIVELYSon üye
Üst Alt