Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadın Erkek Duası

Kadın Erkek Duası
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
EVLi ERKEK DUASI

imageskadinerkekduasi5ad76b789d4e5

Allahim Karimi her turlu tehlikeden koru, gerekirse ben tehlikeye atlayayim Onu hic yorma, gerekirse ben yorulayim
O calismasin, ben calisayim
O hasta olmasin, ben olayim
Allahim o aldatmasin, ben aldatayim
Benim guzel karim dul kalmasin, ben kalayim

Elhamdurusu ile
Kizlar surusu ile
Sabah birisi ile
Aksam yenisi ile

imageskadinerkekduasi5ad76b79b89f3

EVLi KADIN DUASI

Allahim lutfen bana;
Adnan kadar kibar ve olgun (Aşkı Memnu),
Selim kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali),
Seymen kadar guclu ve aşık (Asmalı Konak),

Behlul kadar espirili ve eğlenceli (Aşkı Memnu),
Mithat kadar becerikli (Sahra),

Levent kadar seksi ve yakışıklı (Yaprak Dokumu),
Demir kadar karizmatik, sadık ve kararli (Asi)
biriyle tanisma firsati ver
Ver de, evdekini kapiya koyabilmek icin yeterince
cesaretim olsun Yoksa televizyon karsisinda
ihtiyarlamaya devam edecegim!

Elhamdulillah eriynen,
Yakisiklilar suruynen,
Hergun baska biriynen,
Nasip eyle yarabbi
imageskadinerkekduasi5ad76b7ac19b9

Similar threads

EVLi ERKEK DUASI Allahim Karimi her turlu tehlikeden koru, gerekirse ben tehlikeye atlayayim Onu hic yorma, gerekirse ben yorulayim O calismasin, ben calisayim O hasta olmasin, ben olayim Allahim o aldatmasin, ben aldatayim Benim guzel karim dul kalmasin, ben kalayim Elhamdurusu ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Evli erkeğin duasına karşılık evli kadın duası Evli erkeğin duasına karşılık evli kadın duasıevlierkeginduasinakarsilikevlikadinduasi5c5613607213bpngalt :D:D :D:D :D:D EVLi KADIN DUASI Allahim lutfen bana; Deniz kadar güzel bakislari olan ve yakisikli (Aliye), Ferit dek nazik ve olgun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
kadınların duası kadının duası kadinlarin duasi kadınların duası kadın çevirgel duasını yapanlar KADIN DUASI** * Allahim lutfen bana; Deniz dek etkileyici bakislari olan ve yakisikli (Aliye), Ferit kadar nazik ve olgun (Bir Dilim Ask), Selim dek zeki ve zengin (Bir istanbul Masali), Baran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
erkek ve bayan duası EVLi ERKEK DUASI Allahım Karımı her türlü tehlikeden koru,gerekirse ben tehlikeye atlayayımOnu hic yorma,gerekirse ben yorulayım O çalismasın,ben çalışayım O hasta olmasin,ben olayım Allahım o aldatmasın,ben aldatayım Benim güzel karım dul kalmasın,ben kalayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Ewli kadın duası : ) Allahım lütfen bana; Deniz kadar güzel bakan ve yakışıklı(ALİYE) Ferit kadar kibar ve olgun(BİR DİLİM AŞK) Selim kadar zeki ve varlıklı(BİR İSTANBUL MASALI) Baran dek karizmatik(HAZİRAN GECESİ) Cem değin vefalı we eğlenceli(AVRUPA YAKASI) Polat kadar enerjik(KURTLAR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt