Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadın Haberleri 2002

Kadın Haberleri 2002
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kadın Haberleri 2002 Basında Bayan İlköğretim okulunda ped soruşturması Pülümür'de, tuvalette bulduğu lekeli pedin sahibini arayan okul müdiresi alışılmadık yöntemlere başvurunca durum Tunceli Valiliği'ne yansıdı id Tunceli'nin Pülümür İlçesi'nde, Büyükbaba Korkut İlköğretim Okulu'nun kızlar tuvaletinde bulunan kanlı pedin hangi öğrenciye ait olduğunu öğrenmek isteyen okul müdiresinin başvurduğu yöntemlerden velilerin şikâyetçi olması üstüne Kaymakamlık soruşturma başlattı Büyükbaba Korkut İlköğretim Okulu Müdiresi Nevrin Güneş'in geçen hafta içinde kızlar tuvaletinde kanlı ped bulunması üstüne mektep içinde soruşturma başlattığını bildiren öğrenci velileri, 7'nci ve 8'inci sınıflara artan bir şekilde pedin kime ait olduğunu soran Güneş'in, bundan sonuç alamayınca, sınıflardaki erkek öğrencileri dışarı çıkartıp kızlara, iç çamaşırlarını denetleme etme, petteki kanı tahlil ettirme gibi tehditlerde bulunarak, psikolojik zorlama uyguladığını öne sürdüler Kanlı ped soruşturmasından vazgeçmeyen Güneş'in, ertesi gün kız öğrencileri bir sınıfa toplayarak, okula çağırdığı 3 polis memurunun pedin kime ait olduğunu bulacaklarını belirterek tehditlerine devam ettiğini savunan veliler, kanlı pedi polislere veren müdirenin sonradan, okulda bulunan 4 bayan tuvaletinden 3'ünün kapısına kilit vurarak, tuvalete giren kız öğrencileri takibe aldığını anlattılar SORUŞTURMA BAŞLATILDI Olayı doğrulayan kız öğrenciler, konuşmaktan çekinirken, mektep müdiresi Güneş de, Devlet memuruyum konuşamamdiyor ve ekliyor Kızlar pedleri tesadüfen yerlere atıyorlardı Ben de kızdımdiye konuştu Öğrencilerin yaşadığı baskılar sonrası bazı velileri, okul müdiresini İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü'ne şikâyet etti Pülümür Kaymakamı Şevket Atlı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirterek, İddialarda gerçek payı var ise zorunlu herşey yapılacakdiye konuştu Tunceli Valisi Mustafa Erkal da uygulamayı Kabullenilemezolarak nitelendirdi ve Gerçekleşmiş olduğu takdirde sorumlular hakkında gereken yapılacaktırdedi 19042002 Sabahtan Gazetesınden alıntıdır  

858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt