Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadın nicin ağlar?

Kadın nicin ağlar?
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
KADIN NİCİN AĞLAR

imageskadinnicinaglar5b06ac10f2ae7

Bir erkek cocuk annesine sordu Nicin ağlıyorsun?

Cunku ben kadınımdiye cevapladı annesi

Anlamadım!dedi cocuk

Annesi cocuğu kucaklayıp Ve hic bir zaman anlayamayacaksın!dedi

Babasına Baba, annem nicin ağlıyor?diye sordu

Babanın cevabi Butun kadınlar Sebensiz ağlayabilen yapıdadırdiye cevapladı

Kucuk oğlan buyudu, yetişkin adam oldu, hala kadınların nicin ağladıklarını keşfedemedi

Nihayet oldukten sonra cennete gittiğinde Allah a sordu

Allahım!dedi Kadınlar nicin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?

Allah dedi ki Ben kadınları ozel yarattım! Tum yasamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar, Doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankorluğune dayanabilecek ic kuvvetini verdim

Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuc bıraktırmayacak kudreti verdim

Her turlu şart altında ve hatta annelerini cok kotu incitmelerde, cocuklarını sevmek duygusallığını verdim Bu duygusallık her yastaki cocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor

Kocalarını tum kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları icin yarattım Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim

Tek zayıflık olarak kadınlara birer gozyaşı verdim Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyacları olduğunda kullanmak uzere İnsanlık icin bir gozyaşıdiye cevapladı

Kedini guzel yapan şey ne sacı, ne vucudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır

Kadını esas guzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yonelik aklıdır

858,496Konular
982,395Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt