Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadın niçin ağlar?

Kadın niçin ağlar?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
KADIN NEDEN AĞLAR

Bir oğlan annesine sordu Niçin ağlıyorsun?

Çünkü ben kadınımdiye cevapladı annesi

Anlamadım!dedi çocuk

Annesi çocuğu kucaklayıp Ve hiç bir süre anlayamayacaksın!dedi

Babasına Baba, annem niçin ağlıyor?diye sordu

Babanın cevabi Bütün kadınlar Sebensiz ağlayabilen yapıdadırdiye cevapladı

Küçük erkek çocuk büyüdü, erişkin adam oldu, hala kadınların neden ağladıklarını keşfedemedi

Nihayet öldükten daha sonra cennete gittiğinde Allah a sordu

Allahım!dedi Kadınlar niçin bu dek kolay ağlayabiliyorlar?

Allah dedi fakat Ben kadınları özel yarattım! Tüm yasamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına avuntu verecek değin yumuşak omuzlar, Doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim

Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuc bıraktırmayacak kudreti verdim

Her turlu koşul altında ve hatta annelerini fazla kotu incitmelerde, çocuklarını hoşlanmak duygusallığını verdim Bu duygusallık her yastaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına takviye ediyor

Kocalarını bütün kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım Onlara iyi bir kocanın eşini katiyen incitmeyeceğini ama ara sıra yardım ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak sağduyu bir zekâ verdim

Tek zayıflık olarak kadınlara birer gözyaşı verdim Iyice kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda göstermek üzere İnsanlık için bir gözyaşıdiye cevapladı

Kedini güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır

Kadını başlıca hoş yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakârlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye yok bununla beraber kalbe de yönelik aklıdır

*

858,497Konular
982,082Mesajlar
30,057Kullanıcılar
BulentuludagSon üye
Üst Alt