Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadın şoforlerin kamyon arkası yazıları

Kadın şoforlerin kamyon arkası yazıları
0
192

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kadın şoforler icin kamyon arkası yazıları

Rujum biter yollar bitmez

Bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana

Kulağıma takarım kupe, gecemez beni hic bir zuppe

Bir sana hastayım, diyete girdim yastayım

Miras değil sevgilim hediye etti guzelim

Sen batan guneş, ben yollarda kremşanti

Gaz fren şanzuman, manikursuz halim duman

Yolların ustasıyım,roflenin hastasıyım

Saclarımı savururum, guneş gibi kavururumbeni sollarsan eğer, arabanı ucururum

Makyaj cantam yanımda, icindekileri dizerim sakın beni gecmeyin hepinizi cizerim

Nazar etme ne olur evlen senin de olur

ALT :wwwupluploadskamyonsozleri97760kamyonsozleri97760ALT

Similar threads

ı'm best alayına rest yollar duruşuma oğlanlar bakışıma hasta miras değil alın teri kız aşkını kalbinde erkek ise arka cebinde taşır erkeğin hasına fordun ara gazına hastayım nazar etme ne olur evlen seninde olur mazot bitse fondoten koyarım kalbim kırılsa rujla boyarım sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Kızlar Kamyon Şoforu Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur? Kızlar Kamyon Şoforu Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur? Yolların ustasıyım,roflenin hastasıyım Gaz fren şanzuman, manikursuz halim duman Sen batan guneş, ben yollarda kremşanti Miras değil sevgilim hediye etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Kadınlar Kamyon Şoforu Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl Olur? yolların ustasıyım,roflenin hastasıyım gaz fren şanzuman, manikursuz halim duman sen batan guneş, ben yollarda kremşanti miras degil sevgilim hediye etti guzelim bir sana hastayım, diyete girdim yastayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur Kadınlar Kamyon Şoförü Olursa Kamyon Arkası Yazıları Nasıl olur yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman sen batan güneş, ben yollarda kremşanti miras değil sevgilim armağan etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
bayanlar kamyon şöförü olursa kamyon arkası yazıları nasıl olurmus bak sennnn hanımefendi kamyon arkası yazıları bayanlar kamyon şöförü olursa kamyon arkası yazıları yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman sen batan güneş, ben yollarda kremşanti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,519Konular
981,234Mesajlar
31,096Kullanıcılar
jessySon üye
Üst Alt