Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadın Suruculer

Kadın Suruculer
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Trafikte bayanları nasıl bilirsiniz?
(Arkadaşlar, bunlar benim duşuncelerim değil, sadece biraz gulelim diye alıntı yaptım imageskadinsuruculer5ad7563c1e4d8gif)
(Şimdiden bayanlardan ozur diliyoruum imageskadinsuruculer5ad7563c1e4d8gif)

Onunuzden donecektir Ya hizla donup arka lastigi kaldirima cikarir ya da cok gec kalir, geri cikmasi gerekir Arabadan iceri bakiniz
Sonuc: Yuzde 93 kadin, yuzde 6 maymun, yuzde 1 yasli bir amca

Bayirda durmak zorunda kalmistir El freniyle kalkacaktir, etrafta bir lastik ve balata kokusu, kirmizi bir duman yayilir Hemen iceri bakiniz
Sonuc: Yuzde 82 kadin, yuzde 14 buffalo, yuzde 4 acemi erkek

Yesil yanar, orta seritte bir Polo hareketsizdir Ayna basinda faaliyet vardir Hemen iceri bakiniz
Sonuc: Yuzde 99 kadin, yuzde 1 direksiyon basinda vefat etmis bir erkek

Durmus bir isinizle ugrasiyorsunuzdur Yaninizdan firkateyn gececek kadar yer vardir Uzun bir kornayla irkilirsiniz Hemen iceri bakiniz
Sonuc: Yuzde 80 kadin, Yuzde 15 polis, yuzde 4 acemi bir erkek,yuzde 1 nil timsahi

Sol seritte 40 kilometre hizla bir Clio gitmekte, seridi ortalamakta zorlanmaktadir Herkes bu arabanin sagindan ayar verir Icerideki goruntu:
Sonuc: Yuzde 91 kadin, yuzde 6 koala, yuzde 2 surucusuz otomobil prototipi, yuzde 1 acemi erkek

Araba geri geri park edecektir Lakin icindeki bunye, direksiyonu hic hareket ettirmeden, ileri geri yapip uygun pozisyonun kendiliginden gelecegini ummaktadir Suzun icerisini, suzun suzun korkmayin, sizi gormez!
Sonuc: Yuzde 99 kadin, yuzde 1 yunus