Kadın ve Erkeklerin Reddetme Nedenleri aşk, ilişkiler, bayan, erkek, reddetme bahenelerini burada bulabilirsiniz KADINLARIN ERKEKLERİ REDDETME BAHANELERİ: 10Seni ağabeyim gibi severim(Saz heyetinde 14 keman) 9Aramızda bu dek yaş farkı olmasaydı keşke (Babam yaşındasın) 8Seni düşünemiyorum (Çirkinsin) 7Hayatım hemen karmakarışık (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek,olay çıkacak) 6Bir başkasını seviyorum (Evde kedimi okşar,pasta börek yerim) 5Benzer işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (Doğrusu yalnızca aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam) 4Sorun senden değil,benden kaynaklanıyor (sorun senden kaynaklanıyor) 3Şu sıralar kariyerime konsantreyim(iş gerçekleştirmek bile seninle olmaktan daha acayip) 2Sözlüm var (Seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim) 1Arkadaş kalalım (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun) 1549102894 1549102894 kadinveerkeklerinreddetmenedenleri5c556f32bd9e1kadinveerkeklerinreddetmenedenleri5c556f32bd9e1 kadinveerkeklerinreddetmenedenleri5c556f32bd9e1 ERKEKLERİN KADINLARI INKAR BAHANELERİ: 10Seni kızkardeşim gibi severim(çirkinsin) 9Aramızda bu dek yaş farkı olmasaydı keşke (çirkinsin) 8Seni düşünemiyorum (çirkinsin) 7Hayatım şuanda şaşkınlık içinde (çirkinsin) 6Bir başaksını seviyorum (çirkinsin) 5Benzer işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (çirkinsin) 4Sorun senden değil benden (çirkinsin) 3Şu sıaralar kariyerime konsantreyim (çirkinsin) 2Sözlüm var (çirkinsin) 1Arkadaş kalalım (fazla ama fazla çirkinsin)