Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadına şiddet davasında pişkin savunma: Öldürmek istesem öldürürdüm

Kadına şiddet davasında pişkin savunma: Öldürmek istesem öldürürdüm
0
83

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
170764.jpg

Antalya'da 6 Nisan günü saat 20.30 sıralarında, Abdurezzak Aydın geçtiğimiz sene boşandığı Meral Fesli'nin 10 günlük evli olduğu Erden Fesli'nin evine gitti. Burada yeni evli çifte saldıran Abdurezzak Aydın falçatayla Meral Fesli'nin boynunu ve sırtını, Erden Fesli'nin de boynunu çenesine doğru kesti.

İhbarla adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, güçlükle dairenin kapısını açıp içeri girdi. Kanlar içinde bulunan Fesli çifti, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye götürüldü; şüpheli Aydın da olay yerinde gözaltına alınıp, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pişkin savunma

'Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' suçundan 40 yıla kadar hapsi istenen Abdurezzak Aydın, Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada ilk kez hakim karşısına çıktı. Abdurrezak Aydın, cezaevinden SEGBİS ile katılırken, Meral ve Erden Fesli ile taraf avukatları mahkemede hazır bulundu. Abdurezzak Aydın, eski eşi Meral Fesli ile anlaşmalı boşandıklarını, çocuklarının velayetini ve kaldıkları evi eski eşine bıraktığını söyledi. Eski eşinin evlendiğini bilmediğini iddia eden Aydın, evin önüne gittiğinde Meral ile Erden Fesli'nin balkonda öpüştüklerini gördüğünü, bunun üzerine hesap sormak amacıyla eve girdiğini söyledi. Eski eşinin kendisine hakaret edip yüzüne tükürdüğünü öne süren Aydın, "Ben de eski eşime tokat attım. Diğer şahıs bana yumruk attı ama isabet etmedi. Elektrik işiyle uğraştığım için falçatayı yanımda taşıyordum. Falçatayı çıkartarak kime salladığımı dikkat etmeden salladım. Kafalarına taşla vurdum. Müştekiler yaralandıktan sonra ambulansı arayarak durumları hakkında bilgi verdim" dedi.

'Yanımda falçata olmasaydı yaralama da olmayacaktı'

Olayda öldürme kastı olmadığını savunan Abdurezzak Aydın, "Öldürmek isteseydim öldürürdüm. Daha kesici aletler kullanabilirdim. Tasarlayarak öldürme amacıyla gitmedim. Pişmanım. Herkesten özür diliyorum. Eğer yanımda falçata olmasaydı, yaralama da olmayacaktı" dedi.

'Sırtımda 60 dikiş yara var'

Meral Fesli ise Abdurezzak Aydın'ın ifadesinin yalan olduğunu iddia etti. Meral Fesli, Erden Fesli ile evli olduğunu, Aydın'ın bildiğini belirterek, "Evlendikten sonra beni tehdit ediyordu. O evi de eski eşim almadı. Ben kendi imkanlarımla aldım. Anlattığı gibi öyle öpüşme olayı da olmadı. Küfretmedim, hakaret etmedim. Önce falçatayla benim boynumu kesti sonra taşla yaraladı. Başımda kan kaybından ölmemi bekliyordu. Biz baygınlık geçirdik polisin içeri nasıl girdiğini bilmiyorum. Kapıyı kilitlemişti. Ayrıca sırtımda 60 dikiş yara var" diye konuştu.

'Öldüğümüzü düşündüğü için bırakmıştı'

Erden Fesli ise dedi.

Tanıkların dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt