Kadınca İtirafl itirafl Her kadının gönlünden geçen dilekler vardır Keşke dedikleri bir sürü şey İşte onlardan birkaçı 1 Reel olmasa bile hoş olduğumuzu dinlemek çoğunlukla çok hoşumuza gider 2 Basit bayanimajı vermemek için fazla istesek bile en az 3 kere hayırderiz Fakat fiilen sabırlı olanlar istediğini alır 3 Bir ortama girdiğimizde tüm kadınları süzüp hepsinden kalça, bel, üçgenin taban olmayan kenarı, yüz ve giysi güzelliğini kendimizle kıyaslarız 4 İsteklerimiz reddedilirse ara sıra bunun için ağlamayı tabanca olarak kullanırız 5 Terk edildiğimizde ya da reddedildiğimizde üzüntümüzü tamir etmek için sığınacak bir omuz ararız Bu da genel olarak eski sevgilimizdir 6 Fazla sarhoştum, bir şey hatırlamıyorum, gerçekten seni dost, olarak görüyorumsözlerini mutlaka kullanmışızdır Amacımız karşımızdakinin gururunu kırmamaktır Emrindeki bununla çağrıda bulunmak istediğimiz kırılma fakat seni beğenmiyorum ya da senden hoşlanmıyorum 7 Aslında her şeyi hatırlar fakat sadece sorunlardan firar etmek için unutma yoluna gideriz 8 Gururumuz incindiğinde bunu düzeltecek ve her aradığımızda yanımıza gelecek bir erkek mutlaka vardır id 9 Hepimiz bize zarar vereceğini bildiğimiz halde serseri bir erkeğe tutulup hayatımızı karartır, bizi aslında seven kişinin omzunda onun için ağlarız 10 Daima rejim yaparız ama bunu sadece kilo verebildiğimiz zaman duyururuz 11 Sabahları eşimiz uyanmadan, saç, baş ve öteki zorunlu hazırlıkları yapmış oluruz 12 En heyecanlı filmlerde bile o kendisini filme kaptırmışken biz niçin elimizi tutmadığını düşünmekten filmi kaçırırız 13 Özel bir gün değilse, en tatlı gülümsememizi bir şey rica edeceğimiz vakit kullanırız 14 En yakın kız arkadaşımızı sevgilimizden deliler gibi kıskandığımız için onlar hakkında sevgilimize dedikodu yaparız 15 Birincil şehvetli ilişkim sensindiyen her erkeğe inanmayız fakat inanmak isteriz 16 Konu aşk olunca intikam almayı çok severiz