Kadınca İtiraflar kadınca itiraflar Kadınların kendilerine bile bazen kuvvet itiraf ettiği gerçekler var Neler olduğunu öğrenmek ister misiniz? Hayır demeyi severiz! • Reel olmasa bile güzel olduğumuzu duymak genelde fazla hoşumuza gider • Kolay kadınimajı vermemek için fazla istesek bile en az 3 kere hayırderiz Ama sahiden sabırlı olanlar istediğini alır • Bir ortama girdiğimizde bütün kadınları süzüp hepsinden kalça, bel, ayak, yüz ve giysi güzelliğini kendimizle kıyaslarız Ağlamak silahımızdır! • İsteklerimiz reddedilirse bazen bunun için ağlamayı tabanca olarak kullanırız • Terk edildiğimizde veya reddedildiğimizde üzüntümüzü onarmak için sığınacak bir omuz ararız Bu da genelde eski sevgilimizdir • Fazla sarhoştum, bir şey hatırlamıyorum, fiilen seni arkadaş, olarak görüyorumsözlerini mutlaka kullanmışızdır Amacımız karşımızdakinin gururunu kırmamaktır Tabi bununla çağırmak istediğimiz kırılma lakin seni beğenmiyorum veya senden hoşlanmıyorum Unuttuk deriz! • Aslında her şeyi hatırlar lakin sadece sorunlardan firar etmek için unutma yoluna gideriz • Gururumuz incindiğinde bunu düzeltecek ve her aradığımızda yanımıza gelecek bir erkek mutlaka vardır • Hepimiz bize hasar vereceğini bildiğimiz halde serseri bir erkeğe tutulup hayatımızı karartır, bizi aslında seven kişinin omzunda onun için ağlarız Unuttuk deriz! • En heyecanlı filmlerde bile o kendisini filme kaptırmışken biz niçin elimizi tutmadığını düşünmekten filmi kaçırırız • Daima rejim yaparız lakin bunu sadece kilo verebildiğimiz zaman duyururuz id • Sabahları eşimiz uyanmadan, saç, baş ve diğer zorunlu hazırlıkları yapmış oluruz Özgürlük