Kadının gücü Günün birinde üç erkek ormanda yürürlerken karşılarına büyük ve vahşi bir nehir çıkar Ama erkeklerin, nehrin karşı kıyısına mutlaka geçmeleri gerekiyordur Peki bunu nasıl başaracaklardı Birinci erkek dizlerinin üstüne çöktü ve Allah' dua etti Allah'ım, lütfen nehrin aleyhinde kıyısına geçebilmem için bana baskı ver Allah ona uzun kollar ve Zinde bacaklar verdi Bu Nedenle nehrin karşı kıyısına geçebildi Fakat bunun için 2 saat her tarafında dalgalarla boğuştu ve yaklaşık olarak 34 kere boğulma tehlikesi geçirdi Ama, başarmıştı !!!! Bunu gören ikinci erkek de Allah' dua etti: Allah'ım lütfen nehrin karşısında kıyısına geçebilmem için bana zor ve gerekli aracı ver Allah ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşısında kıyısına geçmeyi başardı,ama birkaç defa teknenin alabora olma tehlikesiyle karşılaştı Bütün bu olan bitenleri izleyen üçüncü erkek de dizlerinin üzerine çöktü ve ALLAH'a yalvardı Allah'ım lütfen nehrin aleyhinde kıyısına geçebilmem için bana zorlama, araç ve zekayı ver Allah erkeği bir kadına dönüştürdü* Bayan haritaya baktı Nehrin azıcık yukarısına dürüst yürüdü Ve köprüden karşıya geçti ))