Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadınla erkeğin tarihsel buluşmaları

Kadınla erkeğin tarihsel buluşmaları
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kadınla erkeğin tarihsel buluşmaları Erkekle kadının tarihsel buluşmalarıNeymişiz daha sonra ne olmuşuz Yıl: 1967 Karşıma bir anda çıkınca ziyadesiyle şaşakaldım ve çok mütehassis oldum Nasil bir edâ takınacağıma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim Buna mukâbil eksik bir müddet sonra kendimi toparlar gibi oldum Cemalinde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm vardı Üstümü başımı toparladım, kendimden belirli bir sesle 'Akşami şerifleriniz hayrolsun' dedim' Sene: 1977 Karşıma ansızın çıkınca çok şaşırdım ve hislendim Ne yapacağıma karar veremedim heyecandan ayaklarım titredi Fakat çok geçmeden kendime kazanç gibi oldum, yüzünde beni rahatlatan bir gülümseme vardi Üstüme çeki ahenk verdim kendimden belli bir sesle 'iyi akşamlar' dedim' Sene: 1987 Karşıma bir anda çıkınca fevkalâde şaşırdım ve duygulandım Nitekim ne yapacağıma hüküm veremedim, heyecandan ayaklarım ti tredi Amma ve lâkin kısa bir vakit sonra kendime gelir gibi oldum Nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardı Üstüme çeki armoni verdim, kendimden emin bir sesle 'Hayırlı akşamlar' dedim' Sene: 1997 Karşıma pat diye çıkınca çok şaşırdım ve duygulandım Kötü halde kal geldi yani Lakin bu iş bizi bozar dedim Baktım o da bana bakıyor, bu meslek tamamdır dedim Manitayı tavlamak için doğruldum, artistik bir sesle 'selam' dedim' Yıl: 2007 Abi onu karşımda böylece görür görmez falan oldum yani ve duygu durumum kabardı Oğlum bu is bizi kasar dedim, fena göçeriz dedim, enjoy durumları yani Lakinkadinlaerkegintarihselbulusmalari5c56203b3a177gifalt concon concon concon muyum ancak ben, baktım fakat o da bana indirimli hadi oğlum dedim, bu manita senin 'Hav ar yu? dedim''  

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt