Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadınlar Gunu Mesajları

Kadınlar Gunu Mesajları
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
8 mart dunya kadınlar gunu mesajları 2019
Kadınlar Gunu sozleri kısa

8 Mart Dunya Kadınlar Gunu, tum dunyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam ozlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik gunu olarak kutlanmaktadır

Tum dunya, ulkemiz ve uyelerimiz arasında gorev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan olume her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yureklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dunya Kadınlar Gununu kutluyorum

Muminler icin en guzel ornek Sevgili Peygamberimizdir O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgoru ve anlayış gostermiş, bırakın dovmeyi; hanımlara karşı hicbir zaman kaba davranmamış; hep guler yuzlu olmuştur Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gosterdiği bu tavır, hepimiz icin ornek olmalıdır Bu vesile ile tum kadınlarımızın gununu kutluyorum

Tum dunya, ulkemiz ve uyelerimiz arasında gorev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve cağdaş gunlere gelmemizde onemli gorevler başarmışlardır Kadınlar gununuz kutlu olsun

Butun kadınların 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutluyor, eşitlik, ozgurluk ve mutluluk dolu bir yaşam surmelerini diliyorum

Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sozunun muhatabı olan tum dunya kadınlarının 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutlarım

imageskadinlargunumesajlari5ad95d11e6328

858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt