Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadınlar Gunu Sozleri

Kadınlar Gunu Sozleri
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kadınlar Gunu Kısa Sozleri 2019

Kadınlar gunune ozel birbirinden guzel Kadınlar Gunu Sozleri hazırladık sizler icin değerli misafirlerimiz dunya kadınlar gunu icin kısa guzel sozler sizlerle olacak

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın Annemsin 8 Mart Dunya Kadınlar Gununun Kutlu OlsunSeni cok seviyorum

Guneş yuzlu annem, ellerinden operim Kadınlar gunun kutlu olsun

Senin sevgin dunyamı ısıtan tek guneştir Hic ışığın eksilmeyecek biliyorum Varlığınla mutluyum Kadınlar gunun kutlu olsun sevgili annecigim

Her şeye değer senin sonsuz sevgin Seni cok arıyorum Cok ozledim Kadınlar gunun kutlu olsun biricik meleğim

Dun sana kızdıklarımı bugun ben yapıyorum Cunku aslında senin kucuk bir kopyanım Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Kadınlar Gunun Kutlu Olsun

Sevgilim, birgun umarım bana gosterdiğin sevgi ve sabrı sana gosterebilme şansım olur Kadınlar Gunun Kutlu Olsun

Senin sevgin dunyamı ısıtan tek guneştir Hic ışığın eksilmeyecek biliyorum Varlığınla mutluyum Kadınlar gunun kutlu olsun sevgili annecigim

Her şeye değer senin sonsuz sevgin Seni cok arıyorum Cok ozledim Kadınlar gunun kutlu olsun biricik meleğim

Guneş yuzlu annem, ellerinden operim Kadınlar gunun kutlu olsun

Mesafeler uzak olsada,yuregim hep senin canimKadınlar gunun kutlu olsun

8 Mart, dunyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam ozlemleri dile getirdikleri gundur Kadınlarımızın bu anlamlı gununu yurekten kutluyorumKadınlar Gununuz kutlu Olsun

Cennet Annelerin ayaklarının altındadır sozunun muatabı olan kurtuluş savaşında sırtında bebeğiyle cebhede mermi taşıyan kınalı kuzuları yetiştiren ve Ataturkun Ey TURK KADINI Sen yerlerde değil omuzlar ustunde yukselmeye layıksın şeklindeki ovgulerine mahzar olan tum Annelerin Kadınlar gunu kutlu olsun

Cumhuriyet ile kazanılmış cağdaş haklar ve ozgurluklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gununu kutluyorumKadınlar Gununuz Kutlu Olsun

858,506Konular
983,089Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt