Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadınlar Günü Sözleri

Hoş geldin! betulsins tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kadınlar Günü Sözleri
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
2019 Kadınlar Günü Sözleri bu konu 8 Mart Dünya kadınlar günü ile ilgili sözlere yer vermektedir 2019 8 Mart Dünya kadınlar gününe özel anma sözleri ile karşınızdayım Halen dünyanın dört bir yanında kadına şiddet ve taciz uygulanırken ve kadınlar haketitği şekilde değerinde görmezken dilerim fakat Dünya kadınlar günü de vesile olsun ve tüm kadınlar hakettikleri şekilde değer görüp kadının adı yok sıfatından çıkıp bundan böyle kadının bir adı olduğu anlaşılabilsin Bütün bayan üyelerimizin ve ziyaretçilerimizin 8 Mart Dünya kadınlar gününü şahsım ve yönetim adına çoktan kutlarım 1549098274 1549098274 2019kadinlargunusozleri5c555d271b9c6png2019kadinlargunusozleri5c555d271b9c6png 2019kadinlargunusozleri5c555d271b9c6png Doğumdan ölüme kadar her hayatın her derhal varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan kıymetli kadınlarımızın bu özel gününü samimi kutlarım ASKIM SENI SEVIYORUM…OLUR YA SEVGIMI DAIMA GÖSTEREMIYOR OLABILIRIM FAKAT SEN BUNU TEKRAR TEKRAR BILIYORSUN… KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta fazla daha artı değerlerimizi açıklayan kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum DÜN SANA KIZDIKLARIMI BUGUN BEN YAPIYORUM CÜNKÜ ASLINDA SENIN KÜCÜK BIR KOPYANIM UMARIM SENIN DEĞIN SEVGI DOLU OLURUM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Bütün dünya kadınlarına sıhhat, sevinç ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum MEGER DILIMDEKI VE BEYNIMDEKI EN HOŞ SÖZCÜK SENIN ADINMIS SANA HER SESLENISIMDE YA ACIM DINMIYOR YADA SEVGIM COSUYOR KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan bütün dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım EGER BANA GÖZLERINLE DEGIL DE KALBINLE BAKMIS OLSAYDIN, SENI NE KADAR SEVDIGIMI COK IYI ANLARDIN KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum ANNECIGIM, BIR GÜNÜMDE DEGIL HER GÜNÜMDESIN ANNEM OLMAN DÜNYADAKI EN BÜYÜK SANSIM,IYIKI VARSINSENI COK SEVIYORUM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, denklik, bağımsızlık ve mutluluk doymuş bir yaşam sürmelerini diliyorum BENIM ICIN HERSEYE KATLANAN, DAIMA YANIMDA OLAN, DEGERI BICILEMEYEN DÜNYANIN EN HOŞ KADININA KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygın Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum BU DÜNYADAKI EN TEHLIKESIZ SIGINAGIM SENIN KUCAGIN BENIM ANNEM OLMAN BU DÜNYADAKI EN BÜYÜK SANSIM SENI SEVIYORUM ANNEM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür Kadınlarımızın bu anlamlı gününü candan kutluyorum SENI BEN CICEKLERDEN YEMISTEN VE KLASIK DORTLÜKLERDE ANLATILDIGINDAN DAHA COK POZITIF SEVERIM,SENI COOK SEVERIM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN Cumhuriyetimizin odak noktasında bulunan kadınlarımız, çağdaş ve modern günlere gelmemizde kayda değer görevler başarmışlardır Kadınlar gününüz kutlu olsun Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında ödev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum  

858,509Konular
980,833Mesajlar
30,685Kullanıcılar
CaniSon üye
Üst Alt