kadınlar her zaman içten sölemeli Adam karısıyla arabada sırası gelmişken polis sirenini duymuş¤ anında sağa çekmiş ve polis gelmiş: Buyrun memur bey? Beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz Yok efendim sadece bip yaptı¤ ben de şarjı mi bitiyor diye baktım Karisi lafa atlamış: Aaa yapma hayatim yarim saattir ortağınla iş görüşmesi yapıyordun telefonda Adam karısına alıcı herif bakarken polis yeniden sormuş: Beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz? ??Memur bey takmıştım lakin sizin geldiğinizi görür görmez durduktan sonra çözdüm Karisi yeniden atlamış: Aman sekerim sen de o kemeri hayatında bir kere taktın mi acaba Adam kadına bir tane patlatmamak için kendini zorlama tutarken; polis bu sefer de arabayı incelemeye başlamış vee Beyefendi bakar misiniz sağ sinyaliniz de kırık Aaaa kırık mi?? Sabahtan yola çıkarken denetim ettim kırık diildi yolda oldu galiba¤ hiç de ayrım etmedik Karisi çenesini tutamamış yeniden: Amma da attın kocacım¤ sana 3 haftadır söylüyorum artık su kırık sinyalin icabına baktır diye Adam en sonunda dayanamamış bağırmış: BANA BAK SEN SUSUCAK MISIN ÇAKICAM SIMDI SURATININ ORTASINA!! Polis kadına sormuş: Hanımefendi esiniz size hep böyle mi davranır? Bayan yanıt vermiş: Değil canimyalnızca alkollü olduğu zaman