Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadınlar ile ilgili kısa bir hikaye

Kadınlar ile ilgili kısa bir hikaye
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bigun, adamın biri sahilde tek başına yururken bi deniz kabuğuna tekme sallamışDeniz kabuğu biraz yuvarlandıktan sonra bi kayaya carparak kırılmış ve icinden kocaman bi cin cıkmış Cin sevincle YUZYILLARDIR BU DENİZ KABUĞUNUN İCİNDEYDİMBENİ BURADAN NASIL CIKARDIĞINI BİLMİYORUM AMA Bİ İSTEKTE BULUNMAYI HAKETTİN!demiş Adam da Ben kanarya adalarını cok merak ediyorumŞimdiye kadar orayı hep dergilerde ve tv'de gordum,ama hic gitmedimBuradan,denizin ustunden bana bi yol yap; ben de canım sıkıldıkca arabama atlayıp oraya gidip geleyimdemişCin, kendi kendine yahu bunun asfaltı var,direkleri var Dunyanın da yolu,hem denizin ustunden yol yapmak da mesele, bikere zemin sulu,diye duşunmuş; ve adama: ya bu biraz teferruatlı bişey, başka bişey isteyebilirmisin? para veya ışınlanma gibi?demişPekala!demiş adamŞimdiye kadar 7 kere evlendim, bunun haricinde de hayatıma bi suru kadın girdi, ama şu kadınları bi turlu anlayamadım Bana oyle bi yetenek verki şu kadınları anlayabileyimdemişBunun uzerine cin adama bakmış ve: YOLU KAC ŞERİTLİ İSTERSİN?demiş

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt