Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadınlar internette en çok neleri satın alıyorlar?

Kadınlar internette en çok neleri satın alıyorlar?
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kadınlar internette en çok neleri satın alıyorlar? internetten ne satılır internette ne satılır internette satabilirim satabilirim internetten Çoğu kadınlar gerek üşengeçlikten gerek vakitlerinin olmamasından nedeniyle internetten alışveriş yapmaktaBen bana kalırsa azıcık çekimser kalıyorum bu konuda çünkü satın alacağım ürünü ben yalnızca gözlerimle yok her şekilde yakından incelemeliyim ve o anda eğer denenecek bir ürünse üstüme takıp yakışıp yakışmadığını denemem gerekli benim gibi düşünenlerin çoğunlukta olduğunu sezinliyorum şu anda araştırmalara kadar bakalım hanımlar internette azami nelere para harcıyorlarmış neler ilgilerini çekiyor ve satın alıyorlarmış ona bakalımkadinlarinternetteencoknelerisatinaliyorlar5c4dbf46eac2aalt Bugün bakıldığında internet üzerinden alışveriş yapanların yüzde 75’ini erkekler yüzde 25’ini de kadınlar oluşturuyor Online alışverişin başladığı ilk zamanlarda bu oran yüzde 99’a yüzde 1 erkeklerin lehine bir durumdaydı Kadınların ürün kategorileri arasında bulunan kozmetik ve teknoloji ürünlerine ilişkin talebinin artmasıyla bayan alıcı oranı da artan bir şekilde artıyor Yalnızca takı ve kozmetik ürünleri yok ama bilinenin tersine kadınlar da teknolojik cihazlar alıyorlar En çok satın aldıkları ürünlerin başında; cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, kablosuz modemler, usb bellekler vb teknolojik ürünler geliyor İllere kadar kadınların tercihleri… İstanbul: Teknoloji ürünlerinin ardından İstanbullu kadınların en fazla seçim ettiği ürünleri; mücevherlertakılar oluşturuyor İstanbullu kadınların mücevherlerletakılarla aralarının daha iyi olduğunu söyleyebiliriz İzmir: Teknoloji ürünlerinin ardındaki İzmirli kadınların maksimum seçim ettiği ürünlere baktığımızda, en çok satın aldıkları ürünlerin başında incelmemasaj kemerleri geliyor İzmirli kadınların formlarını korumaya fazla ağırlık verdikleri bir gerçek Ankara: Ankaralı kadınların teknoloji ürünleri haricinde tercih ettiği ürünlere bakıldığında uzak kumandalı helikopterler gibi oyuncaklar geliyor Ankaralı kadınların online alışverişte çocuklarına oyuncak gibi hediyeler aldığını görüyoruz Adana: Adanalı kadınlar daha çok DVDVCD filmleri tercih ediyorlar Adanalı kadınlar online alışveriş ile istedikleri DVDVCD filmleri seyretmenin keyfini yaşıyorlar Rize: Rize’de yaşayan ve online alışveriş yapan kadınların evcil hayvan maması, hijyenik kum gibi petshop ürünlerini daha artı aldığını görüyoruz Rizeli kadınların online alışveriş ile evcil hayvanlarının bakımlarını pekiştirdiklerini söyleyebiliriz Malatya: Malatyalı kadınların daha fazla saç düzleştirici ürünleri tercih ettiğini gözlemliyoruz Malatyalı kadınların saçlarının güzel görünmesi için online alışverişin faydalarından yararlandığını görüyoruz Şanlıurfa: Şanlıurfa’dan online alışveriş yapan kadınlar, bebekler için bakım ve dokuma ürünlerini seçim ediyorlar Hemen bu ürünlerin aşağıda Badminton Raketi Seti satıldığını bakmak bizler için sürpriz oldu… Diyarbakır: Alışveriş verileri değerlendirildiğinde Diyarbakır’da yaşamış kadınların daha fazla afiyet ve spor ürünlerini tercih ettiğini görüyoruz Bu ürünlerin başında, YogaPilates Seti ilk olarak geliyor Eticaretin internet kullanımının ve internet üzerinde sunulan mülk ve hizmetlerin artması ile her sene yaklaşık yüzde 100 büyüdüğünü gösteren Hepsiburadacom’un Genel Müdürü Kaan Dönmez, online perakende cirosunun 2008 yılında 500 milyon doları aşacağını varsayım ettiklerini açıkladı  

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt