Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadınlar Kimin için Giyinir?

Kadınlar Kimin için Giyinir?
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kadınlar Kimin için Giyinir? Elbise ile Kendine Güveni Artanlar Hoş elbiseler giymek bazı kadınların kendine güvenini arttırıyormuş Bu gruba giren kadınlar �Kendime güvenim artıyor Kendimi dinç ve dolayısıyla seksi hissediyorum Bu Nedenle erkeklerin dikkatini çekiyorum� diyorlar Bu gruptaki kadınlara şunları söyleyelim Iş veya özel hayatta başarılı olmanın birincil şartı �kendini sevmek ve kendine güvenmektir� Eğer kıyafetleriniz buna tezgâhtar oluyorsa, emrindeki fakat güzel giyinin Ancak güzel giyinmek, illa etiketi olan pahalı şeyler giymek değildir Kendinize yakışanı giyinmektir Çağdaş, herzamanki, minimalist ya da folklorik bir şeyler giyebilirsiniz Fakat kendiniz olmayan bir şeyleri giymeyin Diğer Kadınları Etkilemek ya da Kıskandırmak için Giyinenler Bazı kadınlar, kendilerine güveni, diğer kadınları etkileyerek elde ederler Bu nesil kadınların hedefi, hemcinslerinden, kıyafetleri için verilmiş bir tepki görmektir Bunu da başlıca alırlar Ama unutulmaması gereken husus, kadınlar için giyindiğiniz zaman, erkekler göre beğenilmeme riski yüksektir Kadınlar etikete ve şekle daha fazla bakarlar Renk beğenileri de erkeklerden farklıdır Bunu aklınızın bir köşesine anekdot edin 1548447631 1548447631 kadinlarkiminicingiyinir5c4b6f919ce99kadinlarkiminicingiyinir5c4b6f919ce99 http:wwwkadinvizyoncomImgPhotoCalisan%20Kadinmoda Her Daim Seksi Giyinenler Bazı kadınlar, kadınca taraflarını öne çıkaran kıyafetler giymeyi severler Mesela bacaklarını bildiren, dar veya dekoltesi derin kıyaferlere öncelik tanırlar Bu cins kadınlar �Kendimi seksi hissetmeyi çok seviyorum Erkeklerin ilgisini sürüklemek hoşuma gidiyor Böyle zamanlarda kadınların da, kaçamak bakışlarla beni incelediklerini hissediyorum� diyorlar Kendini seksi hissetmek kadınların en alt hakkı Ama burada farkında olunması ve karar verilmesi gereken bir husus var O da bu giyimle verilmek istenen mesajdan emin olup olmadığınız Kadınların, hem hemcinsleri hem de erkekler kadar önyargılı değerlendirildiği bir ortamdaysanız, giyiminiz hatalı insanların yaklaşmasına, içten insanların kaçmasına niçin olabilir Ama bu söylediğimiz bir öğüt değil Karar verecek olan sizsiniz Ortamınız önemli Sizi olduğunuz şekilde değerlendirecek insanları da bulabilirsiniz Kendi Stili olan kadınlar Bu cins kadınlar yarı allah vergisi stile sahiptir Kıyafetleri defalarca ilgi çeker ve herkesten farklıdır Kişiliklerini sözde kıyafetleri ile dışarı vururlar Modanın ne olduğu ya da olmadığı kayda değer değildir Genellikle de aksesuarlara siklet verirler Benim stilim değil diyorsanız, derhal stilinizi oluşturmaya bakın Geç kalmış değilsiniz Yapmanız gereken birincil şey, eğer yahut bir irtifa aynası sahibi olmanızdır Sonrasında, bu aynanın karşı değişik kıyafetleri ve aksesuarları deneyerek, sizi ifade edecek, güzel yerlerinizi vurgulayacak stili bulmayı deneyin Göreceksiniz, 12 jurnal mücadele sonunda stilinizi tespitedeceksiniz Çoğu kadın modayı peşine düşüp takip etmekten, kendi stilini yaratamıyor Siz de bu sınıftaysanız, artık vazgeçin ve stilinizi saptamak için harekete geçin Bu yazıda yan ki, giyinmekle ilgilenmeyen yani ne giydiğini farkında olan olmayan kadınlardan bahsetmedik Bahsetmeyeceğiz de Bayan çağırmak giyim demektir Spor, Şık, ucuz veya fiyatı yüksek, kadınsanız bunun tadını çıkarın ve kıyafetlerinizi amacınıza uygun bir şekilde seçin​ id  

858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt