Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadınlar mutlu olmak için eşlerinden neler bekliyor?

Kadınlar mutlu olmak için eşlerinden neler bekliyor?
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kadınlar mutlu görünmek için eşlerinden neler bekliyor? 1541909 1541909 kadinlarmutluolmakicineslerindennelerbekliyor5c4dca399017ekadinlarmutluolmakicineslerindennelerbekliyor5c4dca399017e http:wwwkadinhaberlerinetimagescontent2172 Kadınlar, bir araya geldiği süre başlıca eşlerinden beklentilerini dile getirirler Aşırı isteklerde bulunanlar olsa da rahatlık ve aile mutluluğunu başlıca alan kadınlar başlıca eşlerinden öyle gösterişli şeyler beklemez verdana,genevaPeki kadınlar, erkeklerden aile hayatında neler bekliyor? Erkekler acaba bu beklentileri karşılayabiliyorlar mı? verdana,genevaBayan kocasından evi silip süpürmesini beklemez; fakat hiçbir şey yapmıyormuşmuamelesi görmeyi de hazmedemez bari cana yakın bir şekilde Hayatım tüm gün koşturup yoruluyorsun, Allah razı olsuncümlelerini dinlemek, sevgive şefkatbekler verdana,genevaKadınlar, eşlerinin kapıdan girer girmez, Yorgunluktan ölüyorumsözleriyle selamsız sabahsız direkt TV'nin karşısına geçmelerini istemez verdana,genevaYapılan yemek veya işlerle ilgili takdirlerini belirtmesini, bir eksiklik varsa iğnelemedenve usulünce söylemesini bekler verdana,genevaBir bayan eşinden, Sustur şu çocuğu be bayan! Zaten akşama değin kafam şişiyor dahası senin çocuğunun zırıltılarını mı dinleyeceğim? Görmüyor musun haberleri dinliyorum!demesini beklemez (Çocuk sanki sadece kadınındır!) verdana,genevaHanımlar eşlerinden evi toparlamasını beklemez Lakin en azından Nerde benim çoraplarım! Şu kenarda duran çoraplarımın sana ne zararı var?seslenmek yerine çoraplarını belirtilmiş bir yere koyması öğrenmesini, kirliyse kirli sepetine bırakmasını bekler verdana,genevaKadınlar işten gelen eşlerinin, Aaa! Bu çocuk ağlıyor, yemek yemek de hazır değil zaten arkadaşlar da beni bekliyor Haydi eyvallah!deyip çekip gitmesini yok, Ben çocukla ilgileneyim sen bir şeyler hazırla yiyelim İstersen yemekten sonradan uzanıver Ben çocuğa bakarımgibi tepkiler, müsamaha, yumuşaklık, acıma, takviye, güven, himayebekler verdana,genevaKadınlar, eşlerinden tercihlerini, akrabalarını hor görmemesini bekler verdana,genevaGüllerin Efendisi, bahtı açık erkeğin, annenin çocuğuna lütuf ve merhameti gibi hanımını şefkatle karşılayan, acıyan, lütfeden, şirinlik ve yumuşaklıkla muamele eden erkek olduğunu bu davranışlarının yüz şehitlik makamıyla eşitlendiğinisöylüyor verdana,genevaAcaba sevgi, alaka, şefkat, acınacak şey, haz vb kadının erkekten beklediği şeyler diğer gezegenlerden ithal mi ediliyor? verdana,genevaKilo ile mi satılıyor? verdana,genevaMilyon dolarla mı alınıyor? verdana,genevaNe dersiniz bu akşam evinize en yakın bakkaldan 100 gram gülümseme, ilgi, sevgi, şımartma almaya? verdana,genevaİnanın ancak, bakkal amca sizden tek kuruş istemez id  

858,505Konular
982,781Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt