Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadınlar Neden Ağlar?

Kadınlar Neden Ağlar?
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kadınlar Neden Ağlar? kadınlar neden ağlar Ufak bir oğlan annesine sordu: Neden ağlıyorsun? Çünki ben kadınım diye cevapladı annesi Anlamadım! dedi çocuk Annesi çocuğu kucaklayıp Ve hiç bir vakit anlayamayacaksın! dedi Babasına: Baba, annem niçin ağlıyor? diye sordu Babanın cevabı: Tüm kadınlar sebebsiz ağlayabilen yapıdadır diye oldu Küçük erkek çocuk büyüdü, yetişkin adam oldu, hala kadınların neden ağladıklarını keşfedemedi Nihayet öldükten sonradan cennete gittiğinde Allah’a sordu: Allahım! dedi Kadınlar niçin bu dek kolay ağlayabiliyorlar? Allah dediki Ben kadınlari özel yarattım! Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına avuntu verecek dek yumuşak omuzlar Doğumun acısına olduğu dek doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç bıraktırmayacak kudreti verdim Her türlü durum aşağı ve hatta annelerini fazla kötü incitselerde, çocuklarını hoşuna gitmek duygusallığını verdim Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına takviye ediyor Kocalarını tüm kusurlarıyla hoşlanmak kuvvetini verdim Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini ama ara sıra yardım ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak aklıselim bir zeka verdim Tek zayıflık olarak kadınlara birer göz yaşı verdim Iyice kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak uzere İNSANLIK İÇİN BİR GÖZYAŞI ! diye cevapladı Kadını hoş yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır Kadını başlıca hoş yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye yok bununla birlikte kalbe de yönelik aklıdır id  

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,142Kullanıcılar
onurwebSon üye
Üst Alt