Kadınlar niçin aldattıklarını anlattılar ! Bugüne dek kadınların duygusal, erkeklerin de bedensel nedenlerle partnerlerini aldattıklarını biliyorduk Bu sebepler elbette doğru ama çoğu vakit geçerli yok Birçok kadına partnerlerini niçin aldattıkları sorulduğunda fena öpüşmeden intikam almaya kadar çoğu sebep sıralayabiliyorlar Matchcom sitesinde Neden aldattımkonulu forumlara görüntü bırakan kadınlar niçin aldattıklarını anlattı İşte dünyadaki kadınların erkekleri kandırma nedenleri Tutku olmaması30 yaşındaki Giselle, partnerini aldatma nedeni heves olmaması Gisele; John ile 3 yıldır birlikteydik Fazla güzel bir adam ve onunla olmaktan müsamaha alıyordum fakat biraz heves eksikti Çoğu kişi nişanlandığımızı biliyordu oysa evlenme söz konusu olduğunda John konuyu değiştiriyordu Meslek için albenili bulduğum bir iş arkadaşımla yurt dışına gittiğimde olağanüstü bir seyahat yaptık Eve döndükten sonra John'dan ayrıldım Seyahatten sonradan yeni erkek arkadaşımla buluşmaya başladık, kutup istekleri olan biri değilim Bir kaç yıl daha sonra evlendik ve şahane mutluyuz Ayrılmayı ertelemek30 yaşındaki Stacy; Eski erkek arkadaşımla ayrılmak üzereydik Çoğu süre dışarı çıkıyor veya köpeğiyle yatıyordu Hislerimin hala sürdüğünü düşündüğüm için ilişkimize 1 ay vakit verdim ve daha iyi olmasını bekledim lakin olmadı Ben ayrılığa hazırken, o işten ayrıldı ve biraz daha beklememiz gerekti Bu sırada biriyle karşılaştım ve birlikte olmaya başladık İlişkimiz bitene kadar onu inciteceğini düşündüğüm için eski partnerime bunu söylemedimUzak olduğu için görüşememek33 yaşındaki Tamara; Erkek arkadaşım ve benim yaşadığım yerden uzakta bir kurs programına kabul edildim, gitmeye karar verdim Ilk 23 ay iyiydi ancak sonrasında mektep arkadaşımla masumca flört etmeye sonrasında birlikte olmaya başladık Eğitim programı bitince eve, sevgilimin yanında döndüm Onunla bitmiş açtırmak zordu ancak onu hala albenili bulduğum için ayrılmak da istemedim Mektep arkadaşımı birkaç kez ziyaret ettim, fazla çılgıncaydı fakat onunlayken sıkıldığımı anladım Aynı yerde yaşadığım erkek arkadaşım benim için tekti ve katiyen ona olanlardan bahsetmedim ara sıra kendimi suçlu hissetsem de bunları yaşamamı o zamanlar genç ve aptal olmama veriyorum O ve ben, kursum dört sene önce bitmesine rağmen hala birlikteyiz Eski aşkın her yerde alevlenmesi28 yaşındaki Jen; Eski erkek arkadaşım Dave'le ayrıldığımız sırada Eric ile çıkmaya başladık Kötüydüm ve Eric bana asistan oluyordu 5 ay değin sonra Dave geri geldi ve tekrar sınamak istedi Hala onu özlüyordum ve onu görmeye başladım ancak Eric'le de birlikteliğimiz devam ediyordu Eric benim için garanti gibiydi ve Dave ile yine anlaşamayarak ayrıldık Eric, müşterek arkadaşlarımızdan onunla baştan görüştüğümüzü öğrendi ve ilişkimizi bitirdi kesinkes öğrendiğim şey iki adamı bununla birlikte idare etmek imkansız olduğuDaha iyisini bulmak30 yaşındaki Allison; Ergenlik döneminde Ethan adlı biriyle çıkıyordum Beni kilom, düşüncelerim gibi konularda kesintisiz eleştiriyordu Tüm ailem ve arkadaşlarım ondan nefret ediyordu Bir haftasonu o uzaktayken bir partide Will ile karşılaştım Ethan'ın tam tersi biriydi Bakımlı ve eğlenceliydi Bütün haftasonunu birlikte geçirdik sonra Ethan'dan ayrıldım ev 3 sene çıktıktan daha sonra Will ile evlendim Yetkisiz birşeyler arama32 yaşındaki Lizzie: Florida'da büyüdüğüm için sahil ve denizi çok seviyorum Erkek arkadaşım ise iyice şehir çocuğu ve bunlardan nefret edilen şey ediyordu Seyahatler kavga konusu oluyor ve hep o kazanıyordu Birlikteliğimizin 8 ayında arkadaşlarımla denize gittik Kaptan oldukça sıcak biriydi ve denizi seviyordu Bütün zamanımı onunla geçirdim Gece ve gündüz birlikte dolaştık Eve döndüğümde bundan katiyen eski sevgilime bahsetmedim ve kendimi de suçlu hissetmedim Bu durumda onu daima aldatacağımı düşündüm ve kısa bir vakit sonradan ayrıldık Bundan Böyle biliyorum ancak yeni erkek arkadaşım denizi sevecekDeğiştiremeyeceğini iyi anlamak25 yaşındaki Ashante; Eski erkek arkadaşım hayatı epeyce hafife alan, çapkın biriydi Onu değiştirebileceğimi düşündüm lakin yanıldım Bir birlikteyken aralıksız başka kızlara asıldığını ve çıktıklarını öğrendim ve daima reddetti Bir gece bir kız arkadaşımdan onun başkasıyla gördüklerine dait telefon aldım Çılgına döndüm ve kız arkadaşlarımla dışarı çıktık En ateşli adamla eve gittik ve onun bunu hakkettiğini düşündüm Tüm bunları ona anlattığımda yüzü olağanüstü bir ifadeye büründü daha sonra ondan ayrıldım id Maddesel eksiklikler26 yaşındaki Marnie; Eski aşkım berbat bir öpüşüyordu Onunla ilgili herşeyi seviyordum oysa öpüşeceğimiz vakit korkudan siniyordum Onsuz bir partide olduğum gece öpüşmeyle ilgili bir oyun oynadık Takriben 10 adamla öpüştüm o gece ve tümü eski partnerimden çok daha iyiydi Bu deneyimden sonradan ilişkimi sona erdirdim çünkü fiziksel hareketler epeyce önemliydi