iltasyazilim
FD Üye
Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan Kitap Özet Aşkım Kapışmak Kitapları Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan Kitap Tanıtım Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan Kitap Fiyatı Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan Ön Okuma
Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan
Aşkım Kapışmak
· Akis Kitap
· Basım Tarihi : 01 2019
· ISBN : 9751290157
· Sayfa Sayısı : 204
· Etiket Fiyatı : 1200 TL
Kitap Özet
Kadınlar dünyaya melek olarak gelmiştir, ama şeytan olmaları mecbur bırakılmıştır
Erol Büyükburç – Türk Pop Müziğinin Mimarı
Çok şey bekler bayan, çünkü çoktur kadın, çokluktur, çoğalmaktırÇoktur,çünkü tek bir bedende çok el, çok etap, fazla zihin, çok yürektir
Duygu Canbaş – Habertürk TvYayımcı Spikeri
Ben hayatta kadını ve erkeği anlamanın, daha açıkçası anlamaya çalışmanın yolunun azıcık belgeli izlemekten geçtiğine inanırım
Pınar Yılmazerler – Hürriyet Trendy Dergisi Genel Yayın Yönetmeni
Her bayan kendisi ve toplum için bir şeyler yapabileceğini unutmamalıdır
Suna Dumankaya Çekicilik Uzmanı
Birlikte oldukları için her fırsatta Tanrı'ya şükreden çiftler tanıyorum…
YardDoçDrŞebnem Soygüder –Ege Ünivİletişim Fakültesi
Kadınlar duygularının dibinde erkekler ise mantıklarının dikinde yaşarlar
Ayşen Yerşen Profilo Alışveriş Merkezi Genel Müdür
Kadın ve erkek,bir elmanın iki yarısı mı,iki azılı düşman mı yahut hiç tamamlanmayan oyunun parçaları mı?
Zeynel Özbek – SevenHıll Idare Heyeti Üyesi
Erkekler kadınlara liman olmayı severlerKadınlar yüklerini boşaltacak limanları iyi seçer çünkü sürekli demir atmayı sevmezlerEn uzun kaldıkları liman en büyük ve enerjik limandır ama yükü ağır kadınlar ilişkiyi öldürürÇünkü erkekler arada bir hafif tartı gemilerine izin verirler *
Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan
Aşkım Kapışmak
· Akis Kitap
· Basım Tarihi : 01 2019
· ISBN : 9751290157
· Sayfa Sayısı : 204
· Etiket Fiyatı : 1200 TL
Kitap Özet
Kadınlar dünyaya melek olarak gelmiştir, ama şeytan olmaları mecbur bırakılmıştır
Erol Büyükburç – Türk Pop Müziğinin Mimarı
Çok şey bekler bayan, çünkü çoktur kadın, çokluktur, çoğalmaktırÇoktur,çünkü tek bir bedende çok el, çok etap, fazla zihin, çok yürektir
Duygu Canbaş – Habertürk TvYayımcı Spikeri
Ben hayatta kadını ve erkeği anlamanın, daha açıkçası anlamaya çalışmanın yolunun azıcık belgeli izlemekten geçtiğine inanırım
Pınar Yılmazerler – Hürriyet Trendy Dergisi Genel Yayın Yönetmeni
Her bayan kendisi ve toplum için bir şeyler yapabileceğini unutmamalıdır
Suna Dumankaya Çekicilik Uzmanı
Birlikte oldukları için her fırsatta Tanrı'ya şükreden çiftler tanıyorum…
YardDoçDrŞebnem Soygüder –Ege Ünivİletişim Fakültesi
Kadınlar duygularının dibinde erkekler ise mantıklarının dikinde yaşarlar
Ayşen Yerşen Profilo Alışveriş Merkezi Genel Müdür
Kadın ve erkek,bir elmanın iki yarısı mı,iki azılı düşman mı yahut hiç tamamlanmayan oyunun parçaları mı?
Zeynel Özbek – SevenHıll Idare Heyeti Üyesi
Erkekler kadınlara liman olmayı severlerKadınlar yüklerini boşaltacak limanları iyi seçer çünkü sürekli demir atmayı sevmezlerEn uzun kaldıkları liman en büyük ve enerjik limandır ama yükü ağır kadınlar ilişkiyi öldürürÇünkü erkekler arada bir hafif tartı gemilerine izin verirler *