Bütün bayanlar birebir fikirde mi yoksa aranızda bunları seven var mı?
Allah'ın bildiğini kuldan saklamayalım arkadaşlar: Çorapsız ayakkabı giyen erkeği beğenen bayanı ne gördük ne de duyduk bugüne kadar
Hele geçtiğimiz son üç yıldır bunlar o kadar çoktu ki, koronavirüs üzere yayılmışlardı her yere. Artık meskende olduğumuzdan mıdır nedir pek göremez olduk. Görmeyelim de zaten!
Çorapsız ayakkabıdan daha makûs olan şey, babet çorabı giymiş ayaklar olabilir mi? Sesli düşünüyorum zira olabilir.
Bir bayan için dünyanın en berbat sürprizlerinden biri bu olabilir. Erkek arkadaşınız konuta geldi, kapıda ayakkabılarını çıkardı ve bu imajla karşılaştınız. ben pek sevineceğinizi düşünmüyorum açıkçası...
İçine havagazı basılmış üzere duran, çok şişkin kaslı beden. Vallahi sevilmiyorsun kardeşim!
Fit bedeni elbette hepimiz seviyoruz, sevmiyorum diyen palavra söyler. Ama bu işi abartıp her tarafı şimşiş duran adamlar o denli bir batıyor ki gözümüze anlatamam.
Kalçadan bileğe kadar bedeni sıkı sıkıya saran slip fit pantolonlar. Giyeni bulup "Neden bunu yaptın neden???" diye haykırmak geliyor içimizden.
Ünlü birisi giyince moda olan anlamsız şeyleri giymek yalnızca erkekler için değil hepimiz için geçerli. Lakin bu atanamayan tayt üzere pantolonlar hiçbir bayana cazibeli gelmiyor beyefendiler, bilginize...
Düzeltilmeye çalışılırken sonsuzluğa gerçek giden alınmış kaşlar...
Kaş alınır, orada kahır yok. Ama yani şu biçimde alınmış kaşlar hiç doğal durmuyor. Bakın mesela İdo Tatlıses'in de martı kaş sorunu vardı, çocuk o işi çok hoş halletti. Hiç bu türlü durmuyor.
Gömlek içine giyilen kolsuz, beyaz atlet. Gömleği çıkarınca iticilik düzeyi yükseliyor üstelik!
Daha çok babalarımız giyerdi bu türlü şeyler fakat artık ikili alakada bulunduğumuz adamlarda görünce pek beğenilen değil. "Ne giyecez ulan?" dediğinizi duyar üzereyim. Benlik bir şey değil arkadaşlar, ben genelin kanılarını lisana getiriyorum.
Giyilen kıyafete hiç lakin hiç artı paha katmayan şu form yelek.
Bunun hoş durduğunu birileri söylemiş olmalı ki diğerleri da hiç üşenmeden giymiş. Bayanların gözünden baktığımız vakit yeniden itici erkek kombin modülleri ortasında sayabiliriz rahatlıkla
Dudağın altında duran, güya berber tıraş ederken unutmuş üzere görünen şu biçim sakal.
instela-static.info
Ben bununla ilgili çok fazla bir şey demek istemiyorum zira yaptığım benzetmeyi buraya yazamayacağım....
Bedenin göğüs nahiyesine yapışan, dapdar ancak nitekim dapppppdar tişörler.
Bu tişörtlerin olmazsa olmazı da aşağıya hakikat uzayıp giden derin yakalar. Tekrar spor yapmayı abartıp bedenini ön plana çıkartmaya çalışan beyefendiler tarafından tercih edilen bu kesim, birçok bayanın sevmediği bir model.
Markanın reklamı olarak kemerde taşınan nal üzere logo. Oy aman aman!
Beyefendiler lütfen dümdüz baba kemeri bile daha mantıklı bunun yanında. Size bi yararı var mı bu kadar büyük reklam taşımanın? Yok dediğinizi duyar üzereyim.
Tüm bu ayrıntıları toplayınca masaya cüzdan, sigara ve otomobil anahtarı bırakan bir profil çıkıyor. İnanın bu da güzel değil beyefendiler. Ya da canınız ne isterse yapın lakin bayanların bu türlü kanıları olduğunu da bilin yani.