Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kadınlar ve kavga konuları

Kadınlar ve kavga konuları
0
223

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kadınlar ve tartışma konuları

Yapılan son araştırmalara tarafından çiftler arasında yaşanan kavgaların en fazla bayan dırdırından kaynaklandığı söylenmekte Ne değin doğru bilemiyorum fakat sizde çenemizi açtırmayın yahu!

Kadının meslek hayatına girmesi ve para kazanması ile ev hayatının tertibi düzeni yemeği kadına siklet olmaya başlamıştır Kadının meslek hayatında olmasına halen adapte olamayan erkek milleti ise kadınlara muavin olmamak konusunda gayet ısrarcılar İşte en büyük tartışma sebeplerinden bir adam başına bütün bu anda patlak vermektedir Kadının ben senin hizmetçin miyim? Sözü ile başlayıp günlerce evde temizleme, yemek, ütü yapmama eylemine değin dışarı giden bir şart ile sonlanan bir tartışmadır Sonuçta tekrar erkek pes eder destek edeceğine laf verir ve daha sonra ise her şey tekrar eski harmoni devam eder, ta fakat kadın her yerde patlayana değin Bir diğer tartışma sebebi ise ceplerimize giren minicik telefonlarda ki internet İlerliyoruz kabul ediyoruz, teknoloji filan bunlarda kabulümüz ama niçin sürekli mesaj geliyor telefonuna? Her Tarafta bir kavganın ateşlendiğini hissediyor gibisiniz “yok aşkım gruplara aza yapmışlar, yok aşkım toplu mesaj, yok aşkım Cuma mesajı… bunların hiç biri karınızın dırdırından kurtaramaz sizi Sabahtan akşama değin yorulan eşinize alaka uygulamak boynunuzun borcu olmalı Bir başka neden ise benim de en nefret ettiğim meseledir kendisi, erkeklerin inatla ve ısrarla o çok zeki(!) telefonlarına yüklemiş oldukları oyunları büyük bir heyecanla oynuyor olmaları Bağışlama edersiniz lakin dışarıdan fazla alıcı görünüyorsunuz O ne ya ergenlikte ancak çocuklar gibi aralıksız elinizde telefon! Eşinize evin içinde bir şey olsa ruhunuz duymayacak “Dur karıcım şu maç bir bitsin diyeceksiniz

Bu nesil olayları biz kadınlar yapsak boşanmanın eşiğine getirirsiniz durumu Lakin biz iki dırdır yaptık diye çok konuşuyor oluyoruz Bırak artık o telefonu kardeşim! *