Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kadınlara "Külotla Sahneye Çıkmasınlar" Diyen İzzet Yıldızhan'a Hande Yener'den Cevap: Kostüm Otoritecikleri!

Kadınlara "Külotla Sahneye Çıkmasınlar" Diyen İzzet Yıldızhan'a Hande Yener'den Cevap: Kostüm Otoritecikleri!
0
58

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-18a336312e3865b3c535c61a232699ac2ba4b721.jpg

İzzet Yıldızhan geçtiğimiz günlerde Hadise, Gülşen, Hande Yener gibi sanatçıların sahne kostümlerini sert bir şekilde eleştirmiş ve 'Külotla sahneye çıkmayın, aileler sizi seyrediyor' cümlesini sarf etmişti. Yıldızhan'ın bu ahlakçı eleştirisine sosyal medyada tepki gösterenlerin sayısı oldukça fazla, eleştirinin doğrudan muhatapı Hande Yener de tepki gösterenler arasında...

Geçtiğimiz günlerde İzzet Yıldızhan, kadın şarkıcıların iddialı kostüm tasarımları üzerine sert bir eleştiride bulunmuştu.

"Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum"

Yıldızhan eleştirisinde 'Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. __Bu topluma göre yaşanması lazım. Külotla sahneye çıkmayın, aileler sizi seyrediyor' cümlelerine yer vermişti.

Yıldızhan'ın ahlakçı cevabına Hande Yener'in cevabı ise gecikmedi!

Ünlü şarkıcı Instagram hesabında yaptığı paylaşımda Yıldızhan'a "kostüm otoritecikleri" dedi.

858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt