Kadınlardan garip itiraflar ilginç itiraflar gerçek itiraflar reel itiraf en acayip ılgınc ıtıraflar Her kadının gönlünden geçen dilekler vardır Keşke dedikleri bir sürü şey İşte onlardan birkaçı 1 Reel olmasa bile güzel olduğumuzu duymak başlıca fazla hoşumuza gider 2 Basit bayanimajı vermemek için çok istesek bile en düşük 3 defa hayırderiz Ancak fiilen sabırlı olanlar istediğini alır 3 Bir ortama girdiğimizde bütün kadınları süzüp hepsinden kalça, bel, ayak, yüz ve giysi güzelliğini kendimizle kıyaslarız 4 İsteklerimiz reddedilirse bazen bunun için ağlamayı silah olarak kullanırız 5 Terk edildiğimizde veya reddedildiğimizde üzüntümüzü gidermek için sığınacak bir omuz ararız Bu da çoğunlukla eski sevgilimizdir 6 Fazla sarhoştum, bir şey hatırlamıyorum, fiilen seni dost, olarak görüyorumsözlerini mutlaka kullanmışızdır Amacımız karşımızdakinin gururunu kırmamaktır Alt bununla çağırmak istediğimiz kırılma ama seni beğenmiyorum veya senden hoşlanmıyorum 7 Aslında her şeyi hatırlar fakat yalnızca sorunlardan firar etmek için unutma yoluna gideriz 8 Gururumuz incindiğinde bunu düzeltecek ve her aradığımızda yanımıza gelecek bir erkek mutlaka vardır 9 Hepimiz bize zarar vereceğini bildiğimiz halde serseri bir erkeğe tutulup hayatımızı karartır, bizi sahiden seven kişinin omzunda onun için ağlarız 10 Tekrar Tekrar rejim yaparız ama bunu sadece kilo verebildiğimiz vakit duyururuz 11 Sabahları eşimiz uyanmadan, saç, baş ve diğer zorunlu hazırlıkları yapmış oluruz 12 En heyecanlı filmlerde bile o kendisini filme kaptırmışken biz niçin elimizi tutmadığını düşünmekten filmi kaçırırız 13 Özel bir gün değilse, en tatlı gülümsememizi bir şey rica edeceğimiz süre kullanırız 14 En yakın kız arkadaşımızı sevgilimizden deliler gibi kıskandığımız için onlar hakkında sevgilimize dedikodu yaparız 15 Ilk duygusal ilişkim sensindiyen her erkeğe inanmayız fakat itimat etmek isteriz 16 Konu aşk olunca intikam almayı fazla severiz id