kadınlardan zıt cevaplar(yasasın musibet) oturtturan sözler Erkek:Bana isminizi bağışlar mısınız? Bayan: Neden? Sizin değil mu? * Erkek: Size bir içki ısmarlayabilir miyim? Bayan: Sahiden içkinin parasını direkt alsam daha iyi olur * Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum Bayan: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum * Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir defa çıkmıştık veya iki defa? Kadın: Sadece bir kere çıkmış olabiliriz, çünkü benzer hatayı ikinci defa yapmam * Erkek: Nasıl bu kadar hoş olabiliyorsunuz! Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım * Erkek: Bu cumartesi benimle çıkar mısınız? Kadın: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyacak * Erkek: Çoğu erkeğin başını döndürüyor olmalısınız Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız * Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim Bayan: Nasıl? Gidiyor musunuz? * Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne yanıt verirdiniz? Bayan: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam * Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Bayan: Ben o filmi gördüm * Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Bayan: Sizden saklanıyordum * Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Bayan: Hayatınızın geri kalanında da olacağım yerde, rüyalarınızda * Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim Kadın: Evet, o yüzden bundan böyle oraya gitmiyorum *** Erkek: Ne işle meşgulsünüz? Kadın: Kadın taklidi yapıyorum