elektronikci
FD Üye
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kendisini 'din alimi' üzere tanıtıp yardım almak için gelen bayanları ‘cin çıkarma’ mazeretiyle taciz edip, cinsel münasebete zorladığı tespit edilen Bahadır Koyuncu, mahkemece tutuklandı. Koyuncu'ya yardım ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kuşkulu ise isimli denetimle hür bırakıldı.
Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Muğla Kaçakçılık Organize Cürümlerle Gayret Şube Müdürlüğü Fethiye KOM Ofis Amirliği grupları tarafından gözaltına alınan Bahadır Koyuncu'nun dizüstü bilgisayarında, cinsel bağlantıya zorladığı argüman edilen bayanların imgeleri tespit edildi.
Koyuncu'nun meskeninde yapılan aramalarda ruhsatsız tabancalar, pompalı tüfekler, pala, mınçıka, kelepçe ile tarihi eser olduğu bedellendirilen sikke, yüzük, Kur’an-ı Kerim ele geçirildi.
Bâtın çekim manzaralarla şantaj
Mağdur bayanlar, sözlerinde, ruhsal meseleler yaşadıklarını, yardım umuduyla kendisini ‘din alimi’ olarak tanıtan Bahadır Koyuncu'ya gittiklerini anlattı. Mağdurlar, Koyuncu'nun kendilerine ilk görüşmede bedenlerinin cinler tarafından ele geçirildiğini söylediğini, sonraki görüşmelerde ‘cin çıkarma’ mazeretiyle kendilerini cinsel bağa zorladığını, gizlice görüntüye çekildiklerini ise daha sonra şantaj yaptığında anladıklarını söyledi. Bir bayanın, tabirinde, 'Şantaj kasetleriyle bizi tekrar birlikte olmamız için zorladı. Biz de kimseye söyleyemedik. Mecbur bıraktı ve gittik hatta konutumuza bile geldi' dediği öğrenildi.
Konutta yok yok
Bahadır Koyuncu'nun mesken ve iş yeri olarak kullandığı adreslerde yapılan aramalarda; 2 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 1 kelepçe, 4 yivsiz tüfek ve tüfeğe ilişkin 87 fişek, 1 pala, 1 kelepçe, 12 tabanca fişeği, 1 dedektör, 20 tarihi eser olduğu bedellendirilen sikke, 5 yüzük, 5 nesne, Kur'an-ı Kerim ile kelamda 'büyü yapma' ve 'cin çıkarma' seanslarında kullanılan öküz boynuzu, kaplumbağa kabukları, semboller, dini ritüellerde kullanılan sıvı unsurlar, tarot kağıtları, muskalar ve çeşitli kitaplar ele geçirildi. Operasyonda Bahadır Koyuncu ile ona yardım ettiği tespit edilen A.Ç. ve Ş.K. gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Koyuncu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, A.Ç. ve Ş.K. ise adli kontrol koşuluyla hür bırakıldı.